Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Léta mám GoPro HERO, super záležitost ale už má strašně za sebou, takže určitě ta samá volba. Volba pro letošního Ježíška padla také na levnější variantu, protože já toho víc nepotřebuji. Tabulka ti napoví co chceš, a např. 4k je pro mě Španělská vesnice :-)

https://www.mall.cz/outdoorove-kamery/gopro-hero-chdhb-501-rw

Odesláno

Mam GoPro Hero 5 a spokojenost. Pouzivam na motorce, v bazenu, v mori. Da se sehnat za dobre penize, i Hero 6. Nekupuj lowcost, ono vedi, proc je to levne. Fakt.

Odesláno

Zalezi co s ni budes delat, ja koupil fakt lowcost EKEN H9 z Ali a diky tomu se k ni mohl nalezite chovat (sla dvakrat z miaty v zatacce a v tom outdoor pouzdre vydrzela) a kdyz jsem ji utopil z katamaranu, tzk me stvalo akorat to nestazeny video. Jinak video v prekvapive kvalite, mrkni na yt na srovnani s gopro...

Odesláno

Uff: mam pocit, ze Youtube neni pro srovnani dobry, nekde jsem cetl, ze to nejde nahrat ve velke kvalite, YT si to nejak komprimuje. Ale je souhlas, zalezi co s tim chces a co od toho cekas. Vyhoda GoPro Hero 5 je, ze je jiz vodotesna bez pouzdra, do 10m, ale to staci. Stabilizace je vyborna, na lyze (nejen) je dobre i GPS, pak ti to ukaze rychlost, G, trasy....pokud si hracka, uzijes to...

Odesláno

Tak urcite! Fakt zalezi na pouziti, to podepisuju. Jen jsem chtel vysvetlit vyhodu kamerky do litru, kde uz je v cene hafo prislusenstvi. Ja nemel jine ambice nez neco nahrat, odeslat pres wifi do mobilu, upravit v mobilu a nasdilet komprimovane...

• Po letech...
Odesláno

Zdravím vespolek,

rád bych si pořídil outdoor kameru. Primárně do vody, resp. pod vodu, ale i na kolo... GoPro je při mém minimálním využití zbytečně drahé. Představoval bych si cenu cca do 3k. Např. Lamax (?)

Máte, prosím, někdo nějaký tip?

Odesláno

Ahoj,

já dostal vloni jako dárek Niceboy VEGA X PRO.  Videa a fotky to dělá hezký, to jako jo, používal jsem i v moři. Ale po nějaké době přestal nabíhat hlavní displej. 

A jako bonus praskl kryt baterie.  

To vše v rozsahu jedné dovolené.  Bohužel doklad o koupi nebyl, koupeno dlouho před vánoci a nevědělo se už kde 🙂

Rozebral jsem ji a udělal jakýsi reset na desce, od té doby zase jde.

Ale do vody už jenom v pouzdru.

Takže příště bych radši volil tu GoPro, už jsem mohl na ní mít polovinu peněz 🙂

Odesláno

Mam jiz stare GoPro Hero 5 Black. Jiz dlouho. Taky jsem resil, zda to ma pro me cenu. Asi jeji potencial nevyuziju na 100%. Funguje stale bez problemu. Ve vode, v desti, v bahne, na motorce, na slunci. Ulitla mi z moto ve vysoke rychlosti (200km/h). Pro moralisty na uzavrenem letisti. Krome dost skrabancu nic. Zadne pouzdro do vody neni treba. Pokud chces novou, je to drahe, nebal bych se nejake starsi z druhe ruky. 

• Po letech...
Odesláno

Nemáte někdo pánové prosím zkušenosti s kamerou na moto, kolo, tůry atd.? Chtěl bych nějakou kvalitní pořídit a vůbec tomu nerozumím. Rozhoduji se mezi GOPRO 13 a DJI 5 PRO ale nebráním se i jiné. Članky na Googlu a videa mám projeté, nejraději bych osobní zkušenost od někoho kdo je má.

Předem moc děkuji za postřehy

• Harwey změnil název na outdoor kamera

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...