Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak dnes dorazil nový kousek X10 Millitary, nestíhám je nafotit, tak zítra snad něco přes den ulovím a dám to tu :thumbsup_anim: ...jinak základní poznatky, uvidím co GPS a výdrž baterie, to je snad znatelně lepší jak u devítek-hlavně to čidlo GPS-ale v bežných funkcích a menu jsou zcela totožné, tak doufám, že se investice vyplatí :guiltysmiley: Gps na řadě 9 vykazovalo nepřesnosti, tak tu u těch se prý opravdu blíží realitě :speak_cool: ...tak foto zítra..

Odesláno
až je otestuješ, zajímala by mě výdrž bat. při zapnuté GPS, snad to bude teda více než 4-5 hodin jako u X9...

díly za info

co jsem zatím kde vyčetl a doptal se, tak okolo 6-7 hodin-takže žádnej šlágr, lehká tůra....naformátuju baterku a pak to zkusím a dám to sem..

Odesláno

Vidím že z nich máš radosť, prajem ti to. Ja čakám zajtra alebo v piatok SUUNTO VECTOR, tiež dúfam že ma nesklamú. BTW k tomu GPS, mám GPS na PDA a zistil som, že ked nemože chytať signám priamo od družice chytá odraz od domov a stromov a odrazenú vzdialenosť ti pripočíta a posunie ťa na mapke inde ako stojíš. Je to vidieť ked zapneš záznam trasy ideš rovno pod stromami. Nenakreslí ti rovnú trasu ale strašne pokrivenú a miesto zlomu na trase je miesto odrazu signálu. Stáva sa to len pod hustými stromani a prístreškami.

Odesláno

No tak už mi to prišlo .... nie balíček, ale mail

Dobry den,

je nam lito, ale Vami vybrany model je vyprodany.

Dalsi zbozi z Finska az v polovine dubna.

Budeme Vas informovat.

www.online-hodinky.sk

Viem majú ich aj inde , ale tam bola super cena.

Odesláno
No tak už mi to prišlo .... nie balíček, ale mail

Dobry den,

je nam lito, ale Vami vybrany model je vyprodany.

Dalsi zbozi z Finska az v polovine dubna.

Budeme Vas informovat.

www.online-hodinky.sk

Viem majú ich aj inde , ale tam bola super cena.

Tak to když se člověk teší, tak to zamrzí... :thumbsdown_anim: ..jsem takový ten...něco si usmyslím a musím rychle... :smile_anim: ..tohle by mě trefilo :smile_anim:

Odesláno

Řekl bych celkem slušně...lze nastavit kontrast a podsvícení, jak u X10, tak i X9i, takže si to nastavíš jak potřebuješ a navíc mám dané trvalé podsvícení, takže při každém kontaktu tlačítka se rozsvítí...takže v pohodě :thumbsup_anim:

Odesláno

pre 7jerry7 : niekde som čítal, že si mal aj X6M. Jeto Fín alebo Číňan ? Koľko držala baterka ? Čo soft, musíš najprv nainštalovať synchronizačný soft, alebo sa pripojíš na PC ako flash pameť bez synchronizácie ? Dokáže mi v PC ukázať priebeh výšky a času ( priebeh letu, jazdy, pochodu ) ? Viem, že iné vlákno, ale tvoje vlákno a tvoje hodinky. Dík.

• po měsících...
Odesláno

pro messer....Pozdě, ale přece...jsou to finské kousky...žádná čína a s ohledem na skutečnost, ž jsem celkem dost v kontaktu s jedním zástupcem tu v čechách, tak to tvrdím na 100%....jináč baterka při středním používání funkcí tak rok, max rok a půl..A soft jsem stahl z cd od suunta, ale je dobré poté stáhnou i poslední verzi SW, protože pak se info přijaté z X6M rozšířily, uložené výškové body a tak..celkem dost!!!!

Odesláno

A další info k X10I...rozdíl mezi "devítkami a desítkami je velmi patrný!Co se týče GPS, tak jsem ji odzkoušel na cestě na korsiku a po té na kaňon Verdon ve francii a to vše na moto..super výlet a teď s přehledem díky Google Earth vidím přesně místa, kde jsem byl a vím, které foto se k nim váží...pecka a přesnost a signál daleko lepší, než u devítek....Zaznamenává to i rychlost přes 130km/h..pohodlně, jen je třeba si hlídat baterku, ale i to se dalo, když si člověk nastaví ruční záznam a volí si body záznamu sám, pak to vydrží klidně 3 týdny, tak dlouho jsem jel, pěkně pod stanem :speak_cool: .... a pak i barometr fungoval přesně..na Verdonu se mi v podvečer nezdálo počasí a venku jsme měli věci od vody, tak jsem zapnul alerm počasí a bezchybně, půl h před bouří :speak_cool: ..takže pochvala...jedinou slabostí jak devítek tak desítek je cover-vrchní plastový kryt...co chvíli vyskočí...ale je na to jedna fintička :smile_anim: ....

• po měsících...
Odesláno
A další info k X10I...rozdíl mezi "devítkami a desítkami je velmi patrný!Co se týče GPS, tak jsem ji odzkoušel na cestě na korsiku a po té na kaňon Verdon ve francii a to vše na moto..super výlet a teď s přehledem díky Google Earth vidím přesně místa, kde jsem byl a vím, které foto se k nim váží...pecka a přesnost a signál daleko lepší, než u devítek....Zaznamenává to i rychlost přes 130km/h..pohodlně, jen je třeba si hlídat baterku, ale i to se dalo, když si člověk nastaví ruční záznam a volí si body záznamu sám, pak to vydrží klidně 3 týdny, tak dlouho jsem jel, pěkně pod stanem :speak_cool: .... a pak i barometr fungoval přesně..na Verdonu se mi v podvečer nezdálo počasí a venku jsme měli věci od vody, tak jsem zapnul alerm počasí a bezchybně, půl h před bouří :speak_cool: ..takže pochvala...jedinou slabostí jak devítek tak desítek je cover-vrchní plastový kryt...co chvíli vyskočí...ale je na to jedna fintička :smile_anim: ....

Tak cas pokrocil a mna by zaujimalo ako je to s tou baterkou. Pri turistike, pri zapnutom GPS a ukladani dat, ked nepouzijem kompas ani podsvietenie, kolko hodin vydrzi baterka ? Keby aspon takych 10 hodin...

Odesláno
Tak cas pokrocil a mna by zaujimalo ako je to s tou baterkou. Pri turistike, pri zapnutom GPS a ukladani dat, ked nepouzijem kompas ani podsvietenie, kolko hodin vydrzi baterka ? Keby aspon takych 10 hodin...

Taky jsem zvědavý... Když občas uvažuji o ABC hodinkách s GPS, vždycky si uvědomím, že mám Garmina s výdrží 36 hodin, případně mohu koupit GPS logger, o kterém v batohu nebudu ani vědět a hlavně výrazně ušetřím...

Odesláno
Taky jsem zvědavý... Když občas uvažuji o ABC hodinkách s GPS, vždycky si uvědomím, že mám Garmina s výdrží 36 hodin, případně mohu koupit GPS logger, o kterém v batohu nebudu ani vědět a hlavně výrazně ušetřím...

Tak, tak, uz som to nevydrzal a kupil som si PRW-2000. Informacii o X10 je minimum tak som sa rozhodol pre Casio. Budem chodit do hor jak kozmonaut, na jednej ruke PRW-2000 a na druhej Forerunner 205.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...