Vit Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září (upraveno) Můj zaměstnavatel a kolegové mě mají rádi. Dostal jsem od nich krásný dárek k narozeninám. Upraveno 16. září uživatelem Vit 2
Daemonultimate Odesláno 16. září Nahlásit Odesláno 16. září Parádní dárek a přidávám se ke gratulantům
Vit Odesláno 17. září Autor Nahlásit Odesláno 17. září před 8 hodinami, Daemonultimate napsal: Parádní dárek a přidávám se ke gratulantům Děkuju.
Vit Odesláno 28. září Autor Nahlásit Odesláno 28. září Kouzelný prsten a náš místní trenér sir Alex Ferguson pečlivě sleduje svého o svěřence (který mimořádně vypomáhal v bráně).
Vit Odesláno 29. září Autor Nahlásit Odesláno 29. září Syn objevil Andyho anomálii, na jedné straně má fousy černé a na druhé straně bílé.
Vit Odesláno 30. září Autor Nahlásit Odesláno 30. září (upraveno) Zatím co já jsem kaskadér na kole, Andy má daleko divočejší dopravní prostředek (a užívá si to). Upraveno 30. září uživatelem Vit
Vit Odesláno 1. října Autor Nahlásit Odesláno 1. října (upraveno) Večerní pohoda. Andy: Když se vám zdá něco hezkého a vy se vzbudíte a zjistíte, že se na nás sápe starý vypelichaný kocour ... Upraveno 1. října uživatelem Vit 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se