Oťas Odesláno 17. září Nahlásit Odesláno 17. září (upraveno) Ahoj chlapci. Mám z ničeho nic problém se samovolným rozepínáním tahu na PO Big Size 2500. Rozepíná se mi extenze. Velice nepříjemné, malém mi minule opět sjely z ruky na zem. V podstatě teď nenositelné. Je pravda, že je mám relativně na těsno, ale článek se mi moc přidávat nechce, to by mi byly zase volné. Má to nějaké řešení? Díky Upraveno 17. září uživatelem Oťas
Seamaster Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Tak nejdriv servis, ale mozna do budoucna pridat pulclanek? A jeste me napada, zaviras tu extenzi dobre? Ten jazycek musi zajet uplne pod tu osku a pak az to zacvaknout, je to pomerne ztuha a pokud se ti to samovolne otevira, tak tam bude mechanicke poskozen= vymena spony...
Oťas Odesláno 22. září Autor Nahlásit Odesláno 22. září Půl článek na PO? Já myslel, že neexistuje. Nicméně je možné, že jsem trošku přibral a jsou mi těsnější, ale zase celý článek, to by plandaly a to já nemám rád. S tím zavíráním to prověřím a dám vědět
Seamaster Odesláno 22. září Nahlásit Odesláno 22. září Predpokladam, ze mluvime o Planet Ocean XL (2200.50.00)? Part number tahu: 020ST1579951. Puldilek je: 115ST1579.
Oťas Odesláno 22. září Autor Nahlásit Odesláno 22. září Teď si s tim hraji. Jde to strašně snadno rozepnout. Je to asi už nějaké vyběhané, což je zvláštní, protože hodinky nosím minimálně. Škoda, že ta extenze taky nemá pojistku, jak ta hlavní spona
Seamaster Odesláno 23. září Nahlásit Odesláno 23. září NO zvlastni to je, zvlas pokud extennzi bezne neoteviras... ja ji otevirem jen kdyz je treba cistim, a jde to naopak celkem blbe otevrit. Kazdopadne, servis to vyresi, puldilek existuje, takze hura
Oťas Odesláno 4. října Autor Nahlásit Odesláno 4. října Ještě dotaz. Dá se někde ještě sehnat původní originální černý neprošívaný kaučukový řemínek na tyhle PO big size 2500?
Seamaster Odesláno 5. října Nahlásit Odesláno 5. října Nevim proc by nemel jit obednat u AD On rubber strap for model 2900.50.91: Rubber strap black, 22x20, ref. 98000145 Steel buckle, ref. 94512022 Loops 98000219 + 98000220 Type attachment: Spring bar 1,80, ref. 068ST2210
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se