Tittus Odesláno 29. září Nahlásit Odesláno 29. září Prodávám po delším uvažování hodinky Cartier Santos 100 ref W20072X7. Tato řada byla představena v roce 2004 u příležitosti 100. výročí původních náramkových hodinek Santos, které byly poprvé vytvořeny v roce 1904 pro letce Alberta Santose-Dumonta. Jedná se o modernizovanou verzi klasických hodinek při zachování jejich ikonické DNA, ciferník zdobí charakteristické římské číslice Cartier a ručičky z modřené oceli, to vše orámované charakteristickými odhalenými šrouby na zlaté lunetě. Hodinky jsem kupoval zde před třemi lety od váženého člena Jeronima, který mi dal svolení k použití fotek, kdyby se opět dostaly do prodeje. Jelikož si troufám říct, že stav je na 95 % nezměněn, tak jsem je nefotil znovu. Takhle dobře bych to ani nedokázal. Přibyly pouze vlasovky na lunetě a na sponě od běžného kancldivingu, leštit je ale nehodlám. Žádné větší záseky ani rýhy jsem nenašel. V roce 2021 proběhla renovace, čištění a oprava v Onyxu za cca 8000 Kč, doklad je k dispozici. Řemen není původní, ale je to aligátor od ABP Concept v ceně 260 eur. Stále je ve velmi slušném stavu. Hodinky jsem nenosil denně, ale jen občas. V tuto chvíli je řemen nastaven na zápěstí 19–19,5 cm. Model: Cartier Santos 100 XL Reference: W20072X7 Materiál pouzdra: Ocel + zlatá luneta Velikost pouzdra: 38×51 mm Sklo: safír Rezerva nátahu: 42 hodin Kalibr: 049 Balení je kompletní, jak je vidět na fotkách, včetně papírové tašky. Cenu si představuji 169.000 Kč, rozumným návrhům se nebráním, výměnu nechci. Předání nejlépe osobně v Praze. Nemám dobrou zkušenost se zasíláním cennějších kusů. Dotazy, připomínky, návrhy apod. pouze do SZ.
Tittus Odesláno 4. října Autor Nahlásit Odesláno 4. října Tak popojedeme, nerad se dlouho handrkuju 159.900 Kč rozumné návrhy prosím do SZ, děkuji
Tittus Odesláno 8. října Autor Nahlásit Odesláno 8. října UP Teď už tak rychle cena klesat nebude 155.900 Kč rozumné návrhy prosím do SZ, jestli chcete nabízet výměnu, tak si přpravte něco zajímavého s vaším doplatkem.
Tittus Odesláno 18. října Autor Nahlásit Odesláno 18. října UP Pátek minul, vracíme se na 155.000 Kč Můžete něco smysluplného navrhnout v SZ, ale výměny prosím ne. Děkuji
Tittus Odesláno pátek v 10:44 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 10:44 Tak ještě UP s konečnou slevou na 148.000 Kč. Za méně nepůjdou, to si je radši ještě nechám.
Doporučené příspěvky