nastycrew52 Odesláno 4. října 2025 Nahlásit Odesláno 4. října 2025 Ahoj všem, Prodám echt carbonový kryt na Apple Iphone 16 PRO. Používám tyto kryty již od iphone 4 a nic lepšího jsem nikdy neviděl a neměl. Jedná se o 100% carbon, žádná náhražka, je to skutečně tenoučká slupička, která na telefon zcela přesně pasuje, veškeré výřezy jsou zcela přesné. Jedná se také o nejtenší obal vůbec, pouze 0,4 mm, váha 11 gramů. Telefon hlavně nenabyde, pouzdro je příjemné do ruky, vypadá draze, což taky je. A především je normálním způsobem nezničitelné, používám na všech modelech od začátku. Vyrobeno skutečně v Německu, žádná Čína. Kryt je ve výborném stavu. Včetně krabičky. Cena 1500 Kč včetně kafe u mě nebo pošťáka. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
nastycrew52 Odesláno 26. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 26. prosince 2025 Cena 1300 Kč včetně kafe u mě nebo zásilkovna
Doporučené příspěvky