tmoris Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Chlapi poradte prosim: s detma jsme nasli o vikendu airpody, vypada to na 4.gen, protoze to nema na casu tlacitko a zepredu je bezdotyk poklepani pro spusteni BT parovani. Zaroven je tam jen jedno sluchatko, druhe jsme nenasli vypadnute ani v okoli nalezu. Zkousel jsem to v aplikaci Najit oznamit jako ztraceny predmet, ale nefunguje to, haze to error, viz priloha, tzn chapu to tak, ze ten predmet nikdo neoznacil jako ztraceny a proto mi to ty airpody nevyhodnocuje jako nalezene? Soucasne v Najit v sekci Zarizeni, po kliknuti na tyto Airpody neni moznost oznamit nalezeni. Zaroven pri poklepani na case mam moznost sparovat tel s Airpody pres BT (coz nevim jestli ma nebo nema byt mozne, kdyz to je napojene na cizi icloud ucet) Poradite?
Ajaj Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Nic. Jen to nech nabytý. Pokud mu na tom záleží, tak si tě najde (osobní zkušenost z opačné strany)
tmoris Odesláno 21. října Autor Nahlásit Odesláno 21. října Nic. Jen to nech nabytý. Pokud mu na tom záleží, tak si tě najde (osobní zkušenost z opačné strany)A jak konkretne me muze najit?
Pepino777 Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Občas mají městský části na FB založený skupiny, kde se mimo jiné sdílej i ztráty a nálezy, zkusil bych to hodit tam.
Ajaj Odesláno 21. října Nahlásit Odesláno 21. října Já je takhle ztratil před rokem na parkovišti. Frajer co je našel, je hodil do auta a šel na koncert. Já je lokalizoval přes FindMe, vyrazil na místo a pak přes pairing jsem odhadl, které auto to je (sluchátka vydávají i nějaký tón, ale ten jsem neslyšel, protože to měl někde zastrčený). Nechal jsem mu za stěračem lístek, že má moje AirPod a ať mě kontaktuje. Ve 2 ráno mi někdo volal (asi když se vrátil z koncertu), ale to už jsem spal. Ráno jsem viděl, že jsou pořád na stejném místě. Tak jsem tam vyrazil a byly zabalený v tom vzkazu a zastrčený u jednoho sloupu, kde parkoval 1 1
tmoris Odesláno 22. října Autor Nahlásit Odesláno 22. října před 10 hodinami, Ajaj napsal: Já je takhle ztratil před rokem na parkovišti. Frajer co je našel, je hodil do auta a šel na koncert. Já je lokalizoval přes FindMe, vyrazil na místo a pak přes pairing jsem odhadl, které auto to je (sluchátka vydávají i nějaký tón, ale ten jsem neslyšel, protože to měl někde zastrčený). Nechal jsem mu za stěračem lístek, že má moje AirPod a ať mě kontaktuje. Ve 2 ráno mi někdo volal (asi když se vrátil z koncertu), ale to už jsem spal. Ráno jsem viděl, že jsou pořád na stejném místě. Tak jsem tam vyrazil a byly zabalený v tom vzkazu a zastrčený u jednoho sloupu, kde parkoval Rozumim. Mam je nabity na stole. Kazdopadne kdyz se neozve, tak je ty airpody vubec mozny pouzit, kdyz je ma sparovany se svym icloudem? Tzn pokud mi to tady bude mesic lezet, tak bych to hodil do inzerce s myslenkou, ze nekdo mohl ztratit sve pouzdro, nebo jedno sluchatko a tohle muzou byt pro nej vhodne nahradni dily -> nicmene, bude to fungovat jako takovy frankenstein (kupujici bude mit svoje sluchatka s jinym icloudem nez tohle nalezene pouzdro a sluchatko)? před 10 hodinami, Pepino777 napsal: Občas mají městský části na FB založený skupiny, kde se mimo jiné sdílej i ztráty a nálezy, zkusil bych to hodit tam. uz jsem daval ten den, zatim nic ..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se