Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Už párkrát jsem se chtěl podívat kolik stojí tyto konkrétní hodinky: Vulcain Anniversary Heart Bohužel jsem nikdy nenašel cenu, pouze rozmezí, že by měly být od 6-23 tis. dolarů. Strašně moc se mi líbí, a celkem rád bych byl v obraze na kolik by mě tahle sranda vyšla. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 V oceli bude za tech 6.5t a za 23t bude ta limitka ve zlate. Jsou pekny, Vulcain ja muzu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Nojo, vulkány... už brzy se jich dočkáme i v Česku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Nojo, vulkány... už brzy se jich dočkáme i v Česku Něco se chystá?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Něco se chystá?? Zatím je to ještě tajný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Zatím je to ještě tajný... Do kdy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 14. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2009 Tak se mi po zdlouhavém hledání podařilo najít ceník... Zde... Cena je vcelku zdánlivě hezká, i když vyšší. Tyto hodinky si dávám do svého pětiletého výhledu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Do kdy ? No... než to přestane bejt tajný... Datum nemám, fakt. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 No... než to přestane bejt tajný... Datum nemám, fakt. Aspoň naznač.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farářskej Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Aspoň naznač.... Pokud všechno dobře dopadne, tak letos. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Pokud všechno dobře dopadne, tak letos. To už abych fofrem našetřil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Na Vulcainy se neštetří, na ty se musí mít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Na Vulcainy se neštetří, na ty se musí mít... Nenápadně budu shromažďovat finanční prostředky, a jednoho dne na ně budu mít! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pafelik Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Tak to je velká paráda! Děkuji za rozšíření mé "dream watch" kolekce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 15. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2009 Aspoň naznač.... Kdyz oni nesmi ani naznacovat Jinak zajimavy hodinky. Vulcain jsem nazivo nemel cest videt, ale rad bych... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2009 Tak tu mám odpověď z Německa na cenu... thank you for your email. The price for the Anniversary Heart is: Anniversary Heart, Roségold, limited per 50 pieces per dial variation (silver, black, grey) 13.250,00? Anniversary Heart, Steel, limited 150 pieces per dial variation (silver, grey, copper) 4.100,00? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se