sibirnaya Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 ...opravdové potápky ze staré školy, které si na nic nehrají. Ceny - jak zde již někdo použil - velice sebevědomé, ale proč ne. Tool pro potápěče, žádné uhlazené metrosexuální oblekovky. jede!!! tady mas tool pro potapece, ty rozumbrado
PhoeniX Odesláno 16. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. března 2009 tady mas tool pro potapece, ty rozumbrado Dyť já vím. Legendu bych si nedovolil zpochybnit. Video už jsem viděl, ale díky. Potápění mě vždycky fascinovalo, jsou to záběry jak z jiného světa.
Návštěvník Kamil Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 .... jsou boooožžžžíííííí - .... - nááádhera, extravagance ...... nádhernej koncept ...... čučej jen znuděný zjemnělí materijální fotbalistí, co nerozuměj CHARISMA a DUŠEVNU, to bych úplně vypustil. PS: ty kosmický rolexy.......... slint !!! Už to nehul.
cigi Odesláno 16. března 2009 Nahlásit Odesláno 16. března 2009 (upraveno) sibiřskej - jo, dýpsý gut, ale o b y č e j n ý , tak pro plavčika, aby machroval před blondýnou (vototakyde, že) . Dyž deš ale do ponoru, musiš si věřit a bejt teda za faktickýho sekáče, a to de enem s žárovkovejma rolex dýpsý I.GEN. Těm taky musíš věřit, že tě včas dostanou navrch, takže velký nápis jména firmy musí být ještě zvětšen lupou, abys ho nepřehlíd a byl v klídku. Dýnko se asi o hodně líp šroubuje, než nosí na zápěstí, ale overál to vyřeší! Já tyhle kousky žeru ! Eště bych přidal proplofy, prapaneraie a jsem vysmátej! Upraveno 16. března 2009 uživatelem cigi
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2009 sibiřskej - jo, dýpsý gut, ale o b y č e j n ý , tak pro plavčika, aby machroval před blondýnou (vototakyde, že) . Dyž deš ale do ponoru, musiš si věřit a bejt teda za faktickýho sekáče, a to de enem s žárovkovejma rolex dýpsý I.GEN. Těm taky musíš věřit, že tě včas dostanou navrch, takže velký nápis jména firmy musí být ještě zvětšen lupou, abys ho nepřehlíd a byl v klídku. Dýnko se asi o hodně líp šroubuje, než nosí na zápěstí, ale overál to vyřeší! Já tyhle kousky žeru ! Eště bych přidal proplofy, prapaneraie a jsem vysmátej! Díky za všeobjasňující komentář. Obdivuji brilantní češtinu.
cali Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 tie hodinky budu skvele na vsetko od rozbijania orechov cez zabijanie klincov az po odstranovanie laku na susedovom aute..... okrem nosenia bohuzial Na stranke maju ale este jeden menj hnusny model na ktorom je hnusna vlastne len luneta ale zase keby tam nedali tu popisanu lunetu tak by to bol skoro rolex a to uz by nebolo ono.... Kazdopadne na jednu vec tie hodinky a toto vlakno dobre su.... je na nich vidiet kolko to stoji ked si Fero s Ondrom kupia sustruh a zacnu na nom vytacat hodinky, do ktorych potom montuju obycajne ety. Vysledkom su ani nie moc pekne hodinky s priemernymi parametrami a vysoko nadpriemernou cenou, ktoru taky Fortis podlezie v pohode po stojacky a pri tom sa este nabali spusta dealerov. Zacinam verit tomu ze Prim tie svoje zazraky naozaj lacnejsie vyrabat nedokaze.
PhoeniX Odesláno 18. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2009 (upraveno) tie hodinky budu skvele na vsetko od rozbijania orechov cez zabijanie klincov az po odstranovanie laku na susedovom aute..... okrem nosenia bohuzial Na stranke maju ale este jeden menj hnusny model na ktorom je hnusna vlastne len luneta ale zase keby tam nedali tu popisanu lunetu tak by to bol skoro rolex a to uz by nebolo ono.... EDIT: Toto vlákno mě opravdu baví. Některé příspěvky mi perfektně zvednou náladu. Upraveno 18. března 2009 uživatelem PhoeniX
cigi Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 (upraveno) cali má recht, co se týče cenotvorby a i té povedené lunety! Jen pomyslete - opatřit svůj výrobek jako hlavním rozlišovacím znamením opuletně vyvedenými jmény výrobců !! Vždyť to jde brát i jako symbolický výsměch celému značkovému průmyslu - já to ŽERU !! Obávám se jen, že rolex by jim z toho nevylez nikdá. A o to právě jde, ta garážová oduševnělost pataamata je prostě neodolatelná, parádní! Výsledek je ohromujícím způsobem bezprostřední, něco, co se fakt nevidí (ale asi taky běžně bohužel moc necení). Mimochodem, ono to není vůbec jednoduché někoho tady přesvědčit, aby sednul k tomu soustruhu ! Tohodle bych chtěl někdy dosáhnout, takovýho vodvazu. Teď si musím dodatečně přihřát polívčičku a pofoukat starý bebí - mě zase opět a znovu tak strašně zamrzelo, že jsme pro projekt fullsteel s hciq nenašli podporu - du slzama ředit chlast..... Upraveno 18. března 2009 uživatelem cigi
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se