Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dobrý den paní Veroniko,

přiznám se, že hodinky jako takové se mi úplně nelíbí. Ale tu práci, kterou jste odvedla obdivuji a myslím, že je to perfektní. Vážím si každého, kdo dokáže vytvořit něco krásného. Kdyby byla možnost sem třeba dát nějakou neprofi fotku, třeba i tak, aby tam byla jen část hodinek, kdyby to mělo porušovat nějaká pravidla, to by bylo super. Abychom to viděli více naživo než na těch fotkách výše.

Ať se vám v práci daří.

Tomáš

• Like 1
Odesláno
před 3 hodinami, Veronikaengraver napsal:

Dobrý den, Pavle, 

to je v pořádku. Jak říkám, ne vše je pro všechny.

A viděl jste u PRIMu i sv.Huberta a nebo Prim Skulls či Sphery, také z mé dílny? Ty Vás zaujali a nebo to také není Váš šálek kávy?

Ty Skulls jsem si i osahal a ty se mi fakt líbí nejvíc. Ty detaily jsou super. 👍 IMG_4741.thumb.jpeg.2a70a4dd648275a3aaea7bb39c660100.jpegIMG_4736.thumb.jpeg.30aa33d0a3d3edad1845cb8686e25d18.jpegIMG_4735.thumb.jpeg.a6e27e00ae85014d2a77a681c1523e7d.jpeg

• Like 5
Odesláno
před 5 hodinami, PavelH napsal:

Ano, Sv. Huberta jsem videl, ale treba Skulls si tam nepamatuju, podival jsem se na Vas web a musim uznat, ze Skulls jsou skutecne zajimave. Samozrejme se nedaji nosit ke vsemu, ale je to krasna prace.

Děkuji. 🙂

Odesláno
před 4 hodinami, tommasini napsal:

Dobrý den paní Veroniko,

přiznám se, že hodinky jako takové se mi úplně nelíbí. Ale tu práci, kterou jste odvedla obdivuji a myslím, že je to perfektní. Vážím si každého, kdo dokáže vytvořit něco krásného. Kdyby byla možnost sem třeba dát nějakou neprofi fotku, třeba i tak, aby tam byla jen část hodinek, kdyby to mělo porušovat nějaká pravidla, to by bylo super. Abychom to viděli více naživo než na těch fotkách výše.

Ať se vám v práci daří.

Tomáš

Děkuji.

A děkuji Zekon, že mne předběhl a neoficiální fotky sem dal. I na mém IG jsou občas vidět fotky a videa z procesu. 

• Díky 1
Odesláno (upraveno)
před 4 hodinami, zekon7302 napsal:

Ty Skulls jsem si i osahal a ty se mi fakt líbí nejvíc. Ty detaily jsou super. 👍 IMG_4741.thumb.jpeg.2a70a4dd648275a3aaea7bb39c660100.jpegIMG_4736.thumb.jpeg.30aa33d0a3d3edad1845cb8686e25d18.jpegIMG_4735.thumb.jpeg.a6e27e00ae85014d2a77a681c1523e7d.jpeg

Jé, děkuji za ty fotky. Já to nestihla ani vyfotit, před odesláním. 

Upraveno uživatelem Veronikaengraver
Odesláno (upraveno)

Tak ty lebky, to je paráda největší. Klobouk dolů. A na těch prvních se mi líbí boky. Jsou prostě hezčí než zbytek hodinek, luneta, nožky ze předu jsou jenom barevný čáry, ale boky krásný.

Mohu se zeptat jak na to vidíte, případně jakou optiku při práci používáte? 

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
  • Like 1
Odesláno
V 26. 11. 2025 v 7:22, Jiří Sedlák napsal:

Tak ty lebky, to je paráda největší. Klobouk dolů. A na těch prvních se mi líbí boky. Jsou prostě hezčí než zbytek hodinek, luneta, nožky ze předu jsou jenom barevný čáry, ale boky krásný.

Mohu se zeptat jak na to vidíte, případně jakou optiku při práci používáte? 

Dobrý den, 

děkuji. Na tak precizní práci už musím používat mikroskop. Veronika

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...