Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Už je doma!!! 25. března objednaná z USA, dneska doma.Krasavice!!!

Tedy B.B. King Luccile.Hned dneska fičím pro kombo a sousedi ťěšte se!!

Mám radost jak malý kluk.Třepaly se mi ruce, když jsem ji rozbaloval.

Mám doma řemeselníky tak ji nechci rozbalovat, protože mi tady dělají bordel.

Takže zatím tohle:

post-2182-1238402528.jpg

post-2182-1238402544.jpg

post-2182-1238402561.jpg

• Odpovědi 79
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Už je doma!!! 25. března objednaná z USA, dneska doma.Krasavice!!!

Tedy B.B. King Luccile.Hned dneska fičím pro kombo a sousedi ťěšte se!!

Mám radost jak malý kluk.Třepaly se mi ruce, když jsem ji rozbaloval.

Mám doma řemeselníky tak ji nechci rozbalovat, protože mi tady dělají bordel.

Takže zatím tohle:

Teda, doprčič, moc z ní vidět není ale i tak vypadá, že to bude krasavice. Tak gratuluju a ať se na ni dobře trsá.

Odesláno
tak kde jsou fotky ??? abys když tak pro začátek zkusil zahrát onanistu

Jedna rychlá, protože nechci dráždit manželku.Kytaru rozdýchávala těžko, ale když jsem včera přinesl kombo a viděla cenu, tak jsem do večera od ní neslyšel už ani slovo.

post-2182-1238530747.jpg

Odesláno

Wauuu tak ti silně závidím..to je krasavice,na kolik vyšla z US?víš že tam máš jacka i na stereo jo?ale to ti zatím bude k ničemu,to je jedno koukej pak popsat první pocity z hraní atd.. Gratulace

Odesláno (upraveno)
ta Vaiova by byla bývala lepší, ale když už jsi ji koupil.... :thumbsup_anim:

Proboha už s tím dej pokoj koho dneska zajímá Vai ?A ještě tak koupit Ibanezku s výkrojem na ruku to by musel bejt na palici ..viděl si někdy někoho na tu kytaru hrát?to si kupujou jen lidi ,který omílaj donekončena stupnice nahoru dolů co nejrychlejc přesně jako Vai ,Satriani a jejich guru největší Ignác co je Malmsteen nazdar

Upraveno uživatelem panedge
Odesláno

Gratuluji ke skvělému výběru, sám jsem na ni z finančních důvodů nedosáhl, ale je to klasika, od Gibsonu na sebe určitě nenechá dlouho čekat :guitar:

Odesláno
Wauuu tak ti silně závidím..to je krasavice,na kolik vyšla z US?víš že tam máš jacka i na stereo jo?ale to ti zatím bude k ničemu,to je jedno koukej pak popsat první pocity z hraní atd.. Gratulace

589 USD + shipping 89 a byla doma za pět dní.V krámě kde jsem kupoval kombo tu kytaru chtěli vidět stůj co stůj.A to upozorňuji, že všichni jsou to muzikanti hrubě přes padesát.Každý ji chce omakat.Asi to bude kultovka, protože není nějak extra drahá, ale prostě něco na ní je.

Jo s tím stereo jackem mi v tom obchodě nevěřili, že prý o tom neslyšeli.Ale hned mi radili " můžeš pustit do mixu dvě šavle najednou".

Odesláno
589 USD + shipping 89 a byla doma za pět dní.V krámě kde jsem kupoval kombo tu kytaru chtěli vidět stůj co stůj.A to upozorňuji, že všichni jsou to muzikanti hrubě přes padesát.Každý ji chce omakat.Asi to bude kultovka, protože není nějak extra drahá, ale prostě něco na ní je.

Jo s tím stereo jackem mi v tom obchodě nevěřili, že prý o tom neslyšeli.Ale hned mi radili " můžeš pustit do mixu dvě šavle najednou".

Ač laik, BB King je můj oblíbec a ta jeho původní kytara mně dostává, nicméně pohledám někdě příběh o pojmenování - Lucille, jestli budeš chtít, celkem zajímavé čtení

Odesláno
supeer, běžím si koupit kombo (i když nemám žádnou "kajtru" :-)

Bez kytary to bude muset být celolampa aspon za 20 litrů, aby to zabralo.

Odesláno

Berbatow-ještě ti poradím jednu věc,z výroby jsou na Epiphonech natažený humus struny,to znamená že teď ti bude připadat že ta kytara hraje jako prase,nicméně až dáš nový struny(když se dělá recenze na kytaru okamžitě se výrobní struny sundávaj a dávaj se pořádný) tak to bude hrát ještě minimálně o 40 % líp to mi věř.Doporučuju na takovouhle kytaru zkusit 0,11 možná by bylo dobrý zkusit i 0,12 ale s tím bych nespěchal čím tlustší tím lepší zvuk,ale taky horší komfort hraní-např. při vytahování strun(bending) je to pak pakárna.

Odesláno
Berbatow-ještě ti poradím jednu věc,z výroby jsou na Epiphonech natažený humus struny,to znamená že teď ti bude připadat že ta kytara hraje jako prase,nicméně až dáš nový struny(když se dělá recenze na kytaru okamžitě se výrobní struny sundávaj a dávaj se pořádný) tak to bude hrát ještě minimálně o 40 % líp to mi věř.Doporučuju na takovouhle kytaru zkusit 0,11 možná by bylo dobrý zkusit i 0,12 ale s tím bych nespěchal čím tlustší tím lepší zvuk,ale taky horší komfort hraní-např. při vytahování strun(bending) je to pak pakárna.

Jo, to se říká... Akorát, když jsem si kupoval já elektriku, tak jsem přetrhl spodní éčko už při ladění, takže jsem šel zpět do obchodu pro nové a pořádné struny.

• po měsících...
Odesláno

Dovolím si zneužít už existující vlákno...

Pár měsíců se mě drží myšlenka, že bych si koupil kytaru a občas si zabrnkal. Hrál jsem pár let v pubertě a pak mě začali zajímat jiné věci a nějak to vyšumělo. Patnáct let jsem to nedržel v pazouře, ale docela dobře si vzpomínám na to, že to byl příjemný relax a o to mi ted jde. Mám jednoho horkého kandidáta na koupi. Jedná se o Epiphone Les Paul Custom Alpine White. Myslíte si, že je to dobrá volba?epiphonea.jpg

Odesláno
Dovolím si zneužít už existující vlákno...

Pár měsíců se mě drží myšlenka, že bych si koupil kytaru a občas si zabrnkal. Hrál jsem pár let v pubertě a pak mě začali zajímat jiné věci a nějak to vyšumělo. Patnáct let jsem to nedržel v pazouře, ale docela dobře si vzpomínám na to, že to byl příjemný relax a o to mi ted jde. Mám jednoho horkého kandidáta na koupi. Jedná se o Epiphone Les Paul Custom Alpine White. Myslíte si, že je to dobrá volba?

Hm, a co chces hrat? ;)

Odesláno

Já bych do toho teda nešel. Leda, že bys měl možnost v krámě vybírat alespoň z 10 kusů. je to jak z hodinkama. Přitlač a kup Les Paula do Gibsona.

Odesláno
Já bych do toho teda nešel. Leda, že bys měl možnost v krámě vybírat alespoň z 10 kusů. je to jak z hodinkama. Přitlač a kup Les Paula do Gibsona.

Gibson stojí trojnásobek a já ho teď po patnácti letech bez hraní nevyužiju. A taky už nemám žádnou šílenou touhu hrát někde v kapele a teď ani nepoznám dobrý kus, protože zahraju tak maximálně Dajánu:).

Odesláno

Tak si kup Cort, za míň peněz s ním uděláš víc muziky než LesPaulem od Epiphona.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...