hello Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Poraďte prosím, zda někdo vyrábí něco podobného jako jsou carrery... Díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Adam99 Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Řekl bych, že podobné jsou tyhle ( jedny z těch na mém wish listu ) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník Snow Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Nejsem si 100% jistý, ale možná by to mohlo být něco ze sortimentu Grand Seiko.
Viktor Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Maurice Lacroix Pontos - různý modely, podobně elegantní (a trochu studený) jako TH
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 17. března 2009 Nahlásit Odesláno 17. března 2009 Podle mne vypadají dosti podobně, jaeger lecoultre memovox zdroj
Traveller Odesláno 18. března 2009 Nahlásit Odesláno 18. března 2009 Chlapi a něco takového ale v manuálu? Moc se mi líbí takové jednoduché nepřeplácané hodinky.
hello Odesláno 20. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. března 2009 Poraďte prosím, zda někdo vyrábí něco podobného jako jsou carrery... Díky Ještě jeden dotaz na znalce... Modely typu carrera se vyrábějí ve výšce kolem 12 mm. Já bych raději něco nižšího. Dáte někdo tip? díky
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se