warann Odesláno 8. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 (upraveno) Zdar, mám tu jednu starší, nicméně plně funkční sedačku s Isofixem. Je na váhu 15 - 36 kg. Sedačku jsme odstrojili, manželka potah vyprala, já z kostry vysypal zbytky čoko tyčinek a chipsů a nyní je opět v kompletu. Kupovaná před časem zde, takže si dovolím ji poslat stejnou cestou dál. Pokud jde o cenu, mrkl jsem na Bazoš a s nevolí zjistil, že tohle asi nebyla ta správná investiční sedačka. Z toho důvodu nechám za odvoz. Pokud by měl někdo nutkání se revanšovat, tak tabulka hořký čokolády bude pro manželku, že se s tím teď crcala, asi tak maximum možnýho. Pouze osobní odběr Pardubice, Přelouč a blízké okolí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. prosince 2025 uživatelem warann
warann Odesláno 8. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 8. prosince 2025 Asi hotovo, po dokonceni zamknu. Zatim diky za prostor.
Doporučené příspěvky