Kulda17 Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 (upraveno) Ahoj , jsem tu novy , docela jsem se zahledel do modrych Pelagosu a BB58GMT Coke … o vikendu chci zajet do Prahy do Tudor butiku vyzkouset obe a i Ultra verzy Pelagosu ci LHD. Jak si procitam historii znacky Tudor , koukam , ze pristi rok slavi 100let . Tak si rikam , zda nepockat na sve prvni poradne hodinky , jestli nevydaji nejakou “limitku” ? Co myslite ? Upraveno 23. prosince 2025 uživatelem Kulda17
leon29 Odesláno 24. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 Když už jedeš do Prahy do butiku, vyzkoušej si všechny modely, které tě lákají – Pelagos 39, BB58 GMT, Pelagos FXD, LHD… Možná tě některý z nich přesvědčí na první pohled a pocit na ruce.
Kulda17 Odesláno 24. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 24. prosince 2025 před 3 hodinami, leon29 napsal: Když už jedeš do Prahy do butiku, vyzkoušej si všechny modely, které tě lákají – Pelagos 39, BB58 GMT, Pelagos FXD, LHD… Možná tě některý z nich přesvědčí na první pohled a pocit na ruce. Jj , tipuji ze to koupi dopadne . Jen jak procitam zahranicni fora, spekulace jsou ohledne navratu modelu Submarine ci Oyster Prince .
bacil.357 Odesláno 30. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2025 Jsem zvědavý i na to, o kolik nám v příštím roce poskočí ceny nových kousků.
Mar25tin Odesláno 31. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2025 Tudor Suby by byl sen. Také jsem zvědav na změnu cen. Myslím, že do 5% nahoru… 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se