DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Tak jsem se dnes nakonec dočkal ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
DarylVanHorne Odesláno 28. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 (upraveno) Nutno podotknout, že mne velmi mile překvapilo samotné balení. Úplná matrjoška Ale ta poslední "vrstva", tedy krabice, je designově ale i zpracováním velmi povedená. Na čelní straně malé tlačítko, které po stisknutí odemyká zámek a dovolí otevřít víko. Moc pěkné... Ale stejně skončí ve skříni, jako ty ostatní. Každopádně ale nejhezčí balení, jaké mám. Pokračování zítra Upraveno 28. prosince 2025 uživatelem DarylVanHorne 1
mlsoun1 Odesláno 28. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 28. prosince 2025 To nemyslíš vážně, tak napínatAle určitě Ti gratuluji ke krásnému kousku 1 1
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 (upraveno) Upřímně částečně souhlasím s těmi, kteří napíší, že za ty prachy jsou lepší hodinky, a i lepší značky. 100% souhlas že za plnou cenu jsou už Omegy s Co-Axialem a to je, co se týká Brandu, ale i techniky, již jiný level. Ale stalo se to, z čeho si u značky Perrelet dělají někteří členové tohoto fóra utahují - byly ve slevě Zatímco u Omegy, TAGu apod., si u AD vymodlíte cca 6% když má prodejce dobrý den, tak zde šlo o slevu v desítkách procent a to s cenou dost solidně zacvičilo. A právě cena byla ta poslední překážka, jelikož turbíny mi leží v hlavě od té doby, co jsem je před lety poprvé viděl na Baselworldu. To be continued, letím makat... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 29. prosince 2025 uživatelem DarylVanHorne 1 1
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Jsou krásné a hlavně to nejdůležitější je to,že pokud se Ti hodinky líbí a jak vidno již nějaký čas,tak zde není co řešit.A pokud byla cena o to příznivější,tak to je ještě větší plus. Určitě bych nedělal srovnání s jinou značkou,jestli je lepší,či není.Jednou budou třeba i ty Omegy a pak Ti zase bude šrotovat v hlavě-co by za ty nové Omegy bylo možné koupit za vyšší ligu třeba ze zdejšího bazaru. Takže si jich pořádně užívej a držím Ti palce,aby vydržely co nejdéle a třeba i napořád ve sbírceNikdy nevíš 1
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 19 minutami, mlsoun1 napsal: Určitě bych nedělal srovnání s jinou značkou,jestli je lepší,či není.Jednou budou třeba i ty Omegy a pak Ti zase bude šrotovat v hlavě-co by za ty nové Omegy bylo možné koupit za vyšší ligu třeba ze zdejšího bazaru. Takže si jich pořádně užívej a držím Ti palce,aby vydržely co nejdéle a třeba i napořád ve sbírceNikdy nevíš Nesrovnávám - to v tomto případě ani nejde. Jen popisují svou cestu k tomuto zajímavému kousku, který mě kdysi velmi zaujal a nyní mi dokonce dělá radost. Věřím, že vydrží, ze sbírky jsem nepřidal zatím nic - mám s tím morální problém Ke každým mám nějaký vztah, příběh a pouto... Více fotek a nějaké textové omáčky okolo hodím po práci.
bohus76 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Užívej si nového kousku,jsou netradiční,ale proč ne. Už můžeš na kulečník s Jirkou Kornem 1 1
Harwey Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Ano, Perrelet sa kupuje v zlave v desiatkach percent. Inu ponuku som tusim ani nevidel. Tak nech sluzia k spokojnosti.
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 před 58 minutami, DarylVanHorne napsal: Nesrovnávám - to v tomto případě ani nejde. Jen popisují svou cestu k tomuto zajímavému kousku, který mě kdysi velmi zaujal a nyní mi dokonce dělá radost. Věřím, že vydrží, ze sbírky jsem nepřidal zatím nic - mám s tím morální problém Ke každým mám nějaký vztah, příběh a pouto... Více fotek a nějaké textové omáčky okolo hodím po práci. Pochopil jsem to tak.Co chceš po učiteliJe to super si udělat jednou za čas radost.Taky mám pouta k zvlášť ke dvěma kouskům.Na fota se těším
nazdarhodiny Odesláno 29. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Moc hezky prirustek, tesim se na vic foto
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Turbíny od Perreletu jsem měl sice na seznamu dlouho, ale kromě vysoké ceny tam byl vždy ještě jeden faktor, který mne ne přímo odrazoval, ale určitě vzbudil pochyby - točící se turbína je jedna věc, ale barvičky, či přímo obrázky na číselníku už působily trošku moc pouťově. Takže i když se nějaké někdy za rozumné peníze objevily, stejně to skončilo u rozhodnutí dívat se jiným směrem. To až do té doby, než mou pozornost upoutal model A1081/1 a to právě absencí pro Perrelet typických barevný variací číselníku. Tento model totiž číselník pozbyl a když se turbína roztočí jako splašená, odkryje pohled na skeletovaný strojek. Tak tohle mi už dávalo smysl. Zpracování hodinek, ale i řemínku je příkladné. Vše perfektně lícuje a skeletovaný automatický strojek je zdoben perláží. Třpytivý strojek je pak v krásném kontrastu k černému pouzdru. To, I když působí masivně, se nosí velmi pohodlně i na menším zápěstí. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
DarylVanHorne Odesláno 29. prosince 2025 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
LudvikVanBetoven Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna Bud zdrav ! Nádhera ! 44 mm je sic malinké, volil bych variantu 48 mm, nicméně DNA znacky Perrelet v podobě turbiny, což je hlavní rys značky Perrelet je zachován, jiné modely, krom turbiny mi spiš splývají. Asi bych se bál PVD, nicméně na ocel se dá Pvd vždy bezproblémově nanést. Je to nezvyklá krása, kterou si každý všimne a o tom hodinky jsou. Každý si všimne toho, že nemáš standartní brand na zapěstí, ale brand, který není mainstreamový. Za mě hodinky vzbudí rozruch. Černy nástrik PVD je nádhera, nicméně bud opatrný s jakou intenzitou je pokládáš na poličku. Černá pouzdro je dominantní, vysoké, přesně to, co mam u hodinek rád. Jednim slovem KRASAVEC ! Správná volba. Omegu má každý, kdo vydělá a ušetří si nějaké peníze, ale koule na zakoupení Perrelet, už má málo kdo. Ludva 1
LudvikVanBetoven Odesláno 6. ledna Nahlásit Odesláno 6. ledna V 29. 12. 2025 v 18:53, DarylVanHorne napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ahoj, co je tam za strojek ?
DarylVanHorne Odesláno 7. ledna Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna (upraveno) @LudvikVanBetoven Strojovna je P381 - 25 kamenů, rezerva 42h a setrvačka pracuje na standardních 28800 kyvů za hodinu. P381 je označení skeletované verze strojku P321, což by měl být jejich vlastní strojek. In-House, nebo ne, je mi to fuk. Mně se tyhle Turbíny líbí prakticky ze všech úhlů a kdykoliv se na ně podívám, mám neskutečnou radost. Souhlas - DLC také nemusím, ale keramika stojí úplně něco jiného a ani nevím, zda Perrelet vůbec nějaké turbíny v keramice má. Tyhle se dělaly myslím i v kovu bez DLC, ale upřímně a čistě designově mě ta černá verze fakt moc bere. Upraveno 7. ledna uživatelem DarylVanHorne 1
LudvikVanBetoven Odesláno 7. ledna Nahlásit Odesláno 7. ledna před 3 hodinami, DarylVanHorne napsal: @LudvikVanBetoven Strojovna je P381 - 25 kamenů, rezerva 42h a setrvačka pracuje na standardních 28800 kyvů za hodinu. P381 je označení skeletované verze strojku P321, což by měl být jejich vlastní strojek. In-House, nebo ne, je mi to fuk. Mně se tyhle Turbíny líbí prakticky ze všech úhlů a kdykoliv se na ně podívám, mám neskutečnou radost. Souhlas - DLC také nemusím, ale keramika stojí úplně něco jiného a ani nevím, zda Perrelet vůbec nějaké turbíny v keramice má. Tyhle se dělaly myslím i v kovu bez DLC, ale upřímně a čistě designově mě ta černá verze fakt moc bere. Je to krása ! Jsem stavěný na velké, vysoké hodinky, mám to rád, když máš na zápěstí kus cihly. Libí se mi, jak jsou vysoké a DLC je lepší než pvd, barva bude držat. No byť Perrelet je v řadě českých hodinářství moc je na nikom nevidiš, nejvétší bum s turbinou xl byl před 15 lety a od té doby jsem často o Perrelet neslýchal. Tento model je opravdu brilantní, to je kůže pásek, nebo kaučuk, kůže ? I na kaučuku by byly exclusive. Pri jakých přilozitostech je budeš nosit ? Nahoď pár fotek i z venku až bude čas. Jinak jak velké maš zapěstí ? 20.5 ? Ludva 1
DarylVanHorne Odesláno 7. ledna Autor Nahlásit Odesláno 7. ledna před 3 hodinami, LudvikVanBetoven napsal: Je to krása ! Jsem stavěný na velké, vysoké hodinky, mám to rád, když máš na zápěstí kus cihly. Libí se mi, jak jsou vysoké a DLC je lepší než pvd, barva bude držat. No byť Perrelet je v řadě českých hodinářství moc je na nikom nevidiš, nejvétší bum s turbinou xl byl před 15 lety a od té doby jsem často o Perrelet neslýchal. Tento model je opravdu brilantní, to je kůže pásek, nebo kaučuk, kůže ? I na kaučuku by byly exclusive. Pri jakých přilozitostech je budeš nosit ? Nahoď pár fotek i z venku až bude čas. Jinak jak velké maš zapěstí ? 20.5 ? Ludva Pásek je kombinace guma/kaučuk a kůže. Zpracování super. Na první pohled skoro není poznat, že jsou to dva materiály. Slícování super. Jediné s čím se trošku peru, je motýlová spona - moje první hodinky s tímto typem spony, ale to je jen o zvyku. Zápěstí? Kruci, to jsem nikdy neměřil Takže upřímně nevím
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se