linny Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Ahoj, co si myslíte o této nabídce hodinek Prim Orlík 38 D LE?:) https://www.hodinarstvibechyne.cz/cs/hodinky-prim-orlik-38-d-le-95-022-515-80-1/?_gl=1*1mjfpx0*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAiA09jKBhB9EiwAgB8l-BJ7hwbB6RGetu-I2EhWr4H_s25ry-LtYeIXwDejnarHuu4yslgZrRoC7jsQAvD_BwE&gbraid=0AAAAADm7QTFyaRfeqaUjGqy7kNvmMuLz7
Bert Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Někde jsem zaslechl, že Bechyně již není obchodním partnerem Eltonu. Pokud to tak je (a já poslouchám v těchto věcech velmi pozorně), pak se lze podobných slev na produkci Eltonu v hodinářství Bechyně v budoucnu nadít poměrně často. Tedy až do vyprodání zásob. K samotným hodinkám toliko: jedna z nejméně povedených reinkarnací opravdových Orlíků. Bych se na ně vykašlal.
linny Odesláno 1. ledna Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna Děkuji za názor a souhlasím:) Nabídka však lákavá.
Mar25tin Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Za ty peníze koupíš lepší hodinky. Sleva lákává, ale kašli na to.
LordSpar Odesláno 1. ledna Nahlásit Odesláno 1. ledna Ahoj, tato reinkarnace Orlíků je opravdu povedená snad jen zezadu 1
tomina666 Odesláno 3. ledna Nahlásit Odesláno 3. ledna V 1. 1. 2026 v 16:56, Bert napsal: Někde jsem zaslechl, že Bechyně již není obchodním partnerem Eltonu. Pokud to tak je (a já poslouchám v těchto věcech velmi pozorně), pak se lze podobných slev na produkci Eltonu v hodinářství Bechyně v budoucnu nadít poměrně často. Tedy až do vyprodání zásob. K samotným hodinkám toliko: jedna z nejméně povedených reinkarnací opravdových Orlíků. Bych se na ně vykašlal. Je to tak, náčelníku.. Včera jsem koukal a slevy na všechny modely.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se