Kex Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 No, vzhledem k tomu, že jsem to rozpoutal, tak bych se taky rád zúčastnil... Tedy kdybyste nic nenamítali... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 Však updatuj seznam :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Patejl07 Odesláno 2. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. listopadu 2013 K sakru, těšil jsem, že se zúčastním svého prvního srazu, ale patnáctého mi má přijet kámoš, kterého jsem dlouho neviděl do to toho ještě máti od přítelkyně Kdyby se však něco změnilo rád se zůčastním... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 3. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2013 Sraz 15.11.2013 od 19:00 (místo se ještě upřesní dle počtu účastníků) 1) Dlubix 2) Mrazík 3) Kristian.nov 4) IzTaPa 5) Arthur N. 6) Chosef76 7) Georf 8) Kex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 8. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2013 Tak 15. se nám lehce blíží... Měli by jsme se domluvit na místě srazu. Pokud souhlasíte s tou Klatovskou, musím to vědět abych zajistil ten dlabanec. Nebo dejte někdo jinej návrh...Každopádně do pondělí by jsme to měli rozlousknout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Já proti Klatovský nic nemám. Když to bude u tramvaje, tak si dám i pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 9. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu 2013 Klatovská je OK. Do Klatov sice pořád z ruky, ale to nealko ustojím. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 (upraveno) Takže... Sraz 15.11.2013 od 19:00 Místo konání: Sport bar U Práce, Klatovská 15. (Je to přímo u tramvajové zastávky U Práce, vedle řeznictví Majer) 1) Dlubix2) Mrazík3) Kristian.nov4) IzTaPa5) Arthur N.6) Chosef767) Georf8) Kex Upraveno 10. listopadu 2013 uživatelem Kristian.nov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 10. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2013 U tramvaje, hurá, dám si pivo, hurá!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 11. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2013 Kdo se ještě přidá? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arthur N. Odesláno 12. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2013 chronomagoři, na sraz nedorazím, musím hlídat malou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Takže zítra večír... sedm lidí je myslim dobrý:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Jj, to je. Škoda, že nedorazí Arthur :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kex Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Máme nějaké poznávací znamení? Heslo? Salónek s hodinkovou výzdobou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 14. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2013 Je to tam malinky... Mame pro sebe prakticky celej plac:-) a ja tam budu urcite driv... Heslo jedine klasicky "koza doji krev" :-D<br /><br />Odesláno z mého GT-I8160P pomocí Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hciq Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Tak já se zastavím taky. Jsem odpoledne v Plzni a asi tam budu i spát. Tak proč nepoznat další magory ze západočeskýho kraje a tak trochu se i vožrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Jen doraž...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrazik Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Tak jsem doma. Dekuju vsem zucastnenym za prima pokec a zvlaste pak organizatorum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Taky díky, bylo to fajn.... bohužel jsem nestihl vyblejsknout celou sestavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chosef76 Odesláno 15. listopadu 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. listopadu 2013 Díky kluci, moc rád jsem poznal své spolubojovníky z Chronomagu. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se