P_P Odesláno 23. března 2009 Nahlásit Odesláno 23. března 2009 Většinou na podobné téma moc nereaguji, ale tentokráte mi to nedá. Když se podívám na příspěvky nově registrovaných, bohužel musím konstatovat, že v mnoha případech to končí podobně - urážení, vychloubání se, žádný respekt, ... Bohužel se s tím setkávám i jinde, což mi docela vadí. Je to znak nové, mladší generace ? Omlouvám se za nic moc nepřinášející příspěvek, jen jsem to potřeboval dostat ven. A můj postoj k podobným případům - totálně ignorovat.
sauce Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 A můj postoj k podobným případům - totálně ignorovat. Souhlasím.
Filini Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Prosim te, neres to a kup si ty Omegy... Oznam: SMP od Kamila su na ceste
volfda Odesláno 16. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 16. dubna 2009 Většinou na podobné téma moc nereaguji, ale tentokráte mi to nedá. Když se podívám na příspěvky nově registrovaných, bohužel musím konstatovat, že v mnoha případech to končí podobně - urážení, vychloubání se, žádný respekt, ... Bohužel se s tím setkávám i jinde, což mi docela vadí. Je to znak nové, mladší generace ? Omlouvám se za nic moc nepřinášející příspěvek, jen jsem to potřeboval dostat ven. A můj postoj k podobným případům - totálně ignorovat. Reaguji dnes poprvé, jsem na foru asi rok, ale příspěvek tvora s rádoby Breitlingama byl opravdu korunovaný... Já bych jen rád podotknul, že ačkoli jsem mladý a nestydím se říci, že jsem zde ,,cucák", spíše na tomto foru šoupu nohama a čtu si zajímavé příspěvky. Má rodina toto forum proklíná, udělalo ze mě ještě většího blázna, ale zjistil jsem, že hodinky jsou opravdu srdcovka. Je to jako akvaristika, nezáleží v jak honosném domě je akvarium, ale že je a že je milováno... Ale neostýchám se říci, že mám pár hezkých rybiček
Messiah Odesláno 17. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2009 Reaguji dnes poprvé, jsem na foru asi rok, ale příspěvek tvora s rádoby Breitlingama byl opravdu korunovaný... Já bych jen rád podotknul, že ačkoli jsem mladý a nestydím se říci, že jsem zde ,,cucák", spíše na tomto foru šoupu nohama a čtu si zajímavé příspěvky. Má rodina toto forum proklíná, udělalo ze mě ještě většího blázna, ale zjistil jsem, že hodinky jsou opravdu srdcovka. Je to jako akvaristika, nezáleží v jak honosném domě je akvarium, ale že je a že je milováno... Ale neostýchám se říci, že mám pár hezkých rybiček Fakt je ten, že hodinky nemusí být vůbec drahé proto aby byly krásné a kvalitní ... Pro každého se najde jeho cenova kategorie aby byl šťastný a nemusel se ponižovat nošením podvrženého luxusu...
cody Odesláno 19. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2009 Fakt je ten, že hodinky nemusí být vůbec drahé proto aby byly krásné a kvalitní ... Pro každého se najde jeho cenova kategorie aby byl šťastný a nemusel se ponižovat nošením podvrženého luxusu... Presne tak! Me porad nejvic zvednou tep Monstry za 4000kc. Kdyz je cca 1x tydne vyndam a hraju si s nima. Porad me necim oslovujou a uklidnujou. O penezich autech a vilach v Jevanech tohle forum rozhodne neni. 4 Bred: Pro tve info, cena meho soucasneho auta je mnohokrat nizsi nez cena mych hodinek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se