Emiliano Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna Ahoj, o víkendu budu v Bratislavě a chtěl bych tam někde vyzkoušet Laco Flieger Stuttgart Pro 37. Myslíte, že bych mohl uspět? A případně, nenasměroval byste mě někdo? Na netu jesm našel jen tady https://www.domhodinmax.sk/laco/ A ti je bohužel nemají. Díky za pomoc.
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna v BA neviem o inom predajcovi Laco, skus im napisat, su celkom flexibilny, mozno budu vediet narychlo zohnat...aha, len akurat ze cez vikendy maju zavrete potom uz len jedine zeby ich tu niekto z BA mal...
Emiliano Odesláno 22. ledna Autor Nahlásit Odesláno 22. ledna Nevadí, byl to jen pokus, jestli tam náhodou není nějaká slovenská obdoba Helveti, Koscomu nebo Chronoshopu, kterou jsem přehlídnul. I tak díky za info, aspoň budu v klidu, že tam nic není.
Harwey Odesláno 22. ledna Nahlásit Odesláno 22. ledna koscom mame v avione, ale laco tam nemaju samozrejme mame watch de luxe, ale tiez bez laco 1
papun Odesláno 23. ledna Nahlásit Odesláno 23. ledna Mario Gaspar dělá Laco a působí v Bratislavě ne?
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna @papun ved pisem ze Laco maju v dome hodin, akurat maju cez vikend zavrete.
Emiliano Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Odesláno 24. ledna Kluci, díky moc. Už jsem zase zpět doma a nakonec ani nebyl čas se jet někam podívat, i kdyby je někde měli. Každopádně díky za rady. Asi budu muset zajet do Prahy. 1
Harwey Odesláno 24. ledna Nahlásit Odesláno 24. ledna Spravne, radsej pokukat mesto, ako sa flakat po obchodoch:)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se