dknespl Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 (upraveno) Tady článeček, kde se cituje i ta cena. Prý to má na převod na tu hodinovou ručku "Zwischenrad mit spielfreier Verzahnung" a "Das Rad, das statt Zähnen Federn besitzt", tj nějaké těsné ozubení a místo zubů nějaká "pera" a vyrobeno to bylo litograficko-galvanicky. Hm moc moudrej z toho nejsem a proto to prý stojí ty 4k. EDIT: To bude to žlutý kolečko na obrázku Upraveno 24. března 2009 uživatelem dknespl
japa Odesláno 24. března 2009 Nahlásit Odesláno 24. března 2009 dknespl napsal: Což o to, hodinky to jsou na první pohled pěkné, ale 4000 EUR za Unitas 6498 je docela dost. Navíc mi přijde né úplně logická ta velká hodinová ručička a) v unitasu je centrální minutové kolo, na číselníku s největším rozlišením by měl být údaj, který toto větší rozlišení potřebuje, takže to celé jde tak trochu proti smyslu regulátoru (snížit počet převodů odstraněním ručkového soukolí a současně umožnit přehledný a přesný odečet času) a je to vlastně manýra (ale hezká). moja reč. pekné ale trochu "mimo"...
Bison Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 ač to přímo nesouvisí se Singulatory, máte někdo hodinky Meistersinger? Mám jedny v merku a tak by mě zajímali zkušenosti, názor na zpracování atd. Konkrétně se jedná o model ED07C - limitovaná edice. Pro menší zkomplikování - rozhoduji se ještě mezi Bulovou 63A100 - v černém provedení se mi líbili u Altmana. Teď čekám jestli je přivezou i v bílé verzi. Děkuju za váš názor i když si myslím, že uslyším jednoznačně Meistersinger Asi to znáte, občas musíte napsat aby jste si utřídili názory.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se