Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj všem,

moje milované Sinny půjdou na první servis a já bych si na střídačku chtěl koupit nějaké automaty, aby mi doma nezbyly jenom quartzky 🙂
Automaty se u mě nedostanou na ruku každý den, a tak bych rád zkusil nějaké no-date, abych je mohl vzít, plusmínus nařídít, zatočit korunkou a jde se.

Měly by to být automaty na lítačku, takže "toolwatch design", preferuju potápky ale není podmínkou. Homage mi nevadí, ale přesné 1:1 bych nerad (může být například Rolex-like, jako např. toto https://www.davosa.com/en-eu/products/ternos-professional-68h-16153807, ale bez data). Taktéž ne pilotky a vintage design. Velikostně ideálně 40-43 mm, cenově okolo 30-40 tis. max.

Napadá mě:

• Davosa Ternos Sixties, ale ty už jsou na mě moc 1:1 homage
  • Citizen Tsuyosa small seconds – tam mě neoslovuje výběr barev
  • Steinhart military, Hamilton Murph, Hamilton Khaki Field – vintage design, takže to taky ne.
  • Veškerý Explorer-like hodinky jsou 39mm

Dík moc za nápady!
Rosťa

Odesláno
před 38 minutami, lindys napsal:

Ahoj všem,

moje milované Sinny půjdou na první servis a já bych si na střídačku chtěl koupit nějaké automaty, aby mi doma nezbyly jenom quartzky 🙂
Automaty se u mě nedostanou na ruku každý den, a tak bych rád zkusil nějaké no-date, abych je mohl vzít, plusmínus nařídít, zatočit korunkou a jde se.

Měly by to být automaty na lítačku, takže "toolwatch design", preferuju potápky ale není podmínkou. Homage mi nevadí, ale přesné 1:1 bych nerad (může být například Rolex-like, jako např. toto https://www.davosa.com/en-eu/products/ternos-professional-68h-16153807, ale bez data). Taktéž ne pilotky a vintage design. Velikostně ideálně 40-43 mm, cenově okolo 30-40 tis. max.

Napadá mě:

• Davosa Ternos Sixties, ale ty už jsou na mě moc 1:1 homage
  • Citizen Tsuyosa small seconds – tam mě neoslovuje výběr barev
  • Steinhart military, Hamilton Murph, Hamilton Khaki Field – vintage design, takže to taky ne.
  • Veškerý Explorer-like hodinky jsou 39mm

Dík moc za nápady!
Rosťa

Zkus mrknout do galerie @Lukáš3 ty poslední potápky jsou super , když tak ti něco postaví….. já od něj mám no date gmt s NH34 a jsem spokojený.

Odesláno
Odesláno

Mně když se řeknou na lítačku toolwatche, tak naskočí třeba Wolbrooky, není to švýcar (ale to v podmínkách nemáš). Mají na výběr 8 i 9 Miyotu, všemožný barvy, lunety..

https://wolbrook.com/collections/all-watches/automatic

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

• Like 3
Odesláno

Brooky doporučuju, taky máme doma jedny a supr! Jen žena s něma moc nemazlí a na lunetě je to znát :D

furt přemýšlím že bych si je taky vzal.. ale nemůžu vybrag barvu..modrá super, černá s tyrkysem super, modrá se zlatem taky cool.. 

• Like 1
Odesláno

Díky za tipy, CWC i Wolbrooky mám nějak tak v hledáčku, u těch CWC si nejsem jistej, jestli by mi nevadilo to omezení jen na NATO, já mám přeci jen rád tahy 🙂
Wolbrooky mi zase nesedí stylem ciferníku, ale třeba se k tomu dostanu.

Nechat si ale postavit hodinky od Lukáše mě nenapadlo, to bych asi mohl tak jako tak, mrknu do galerie!

Odesláno

co Damasko DK20 (vintage lume není pro každého) nebo klasika DK30 v mnoha variantách? 

Odesláno
před 22 hodinami, geralt napsal:

Ty se mi líbí moc, ale jsou 39 mm. Ačkoliv jsem se snažil několikrát (min. Sinn 556 a Alpinisty), 39 je na mě málo 🙂

Odesláno

Co třeba Hamilton Khaki Navy Frogman Automatic H774XXXXX

Průměr mají 41 mm, na výšku 13 mm, strojek Hamilton H-10 postavený na ETA C07.611 s 25 kameny a rezervou chodu 80 hodin, vlásek Nivachron, WR 300m, sklo safírové...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...