Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
před 6 hodinami, Jerryl napsal:

Úprava hodinek se mi zdá nerentabilní a v podstatě zbytečtná, pokud by bylo možné např. prodat koupit to samé v požadovaném vzhledu.

Mohlo by to být asi takto?

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ano, tohle je můj původní koncept, takhle to mělo být. S některými pozdějšími změnami proporcí a tvarů problém nemám, ale na matných ručičkách a lehce retro lumu jsme se neshodli (z pohledu majitele k tomu možná vedly i finanční důvody) a jak je i na finálním produktu vidět, rozhodující slovo jsem bohužel neměl 🥲

Odesláno

Ta fotka je z jejich stránek, takže by mohly jít koupit, ale předpokládám že o nich víš víc.

Já jen, že bych ty tvé nechal v originálním stavu.

• Dát hlas 1
Odesláno (upraveno)

Ne, bohužel jde jen o to, že ty fotografie nebyly aktualizované – verze, která se nakonec dostala do výroby, je ta, kterou jsem zde sdílel.

(To, že tam například napsali i moje jméno asi ve třech různých variantách, ale ani jednou správně, bych ani nezmiňoval, kdyby to nebylo svým způsobem zábavné 😅)

Upraveno uživatelem s.lor85
Odesláno (upraveno)

Děkuji.

Možná je tu ještě minimální naděje, že by se velmi podobný koncept mohl realizovat v jiné spolupráci, ale protože ta šance je poměrně malá, rád bych alespoň tento můj vlastní kus posunul trochu blíž k té původní myšlence (pokud bude souhlasit, pravděpodobně s pomocí @Lukáš3). Uvidím, jestli i jen matné ručičky udělají smysluplný rozdíl. Ty lesklé mi vůbec nedávají smysl a jsou momentálně asi tou největší slabinou.

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, s.lor85 napsal:

Děkuji.

Možná je tu ještě minimální naděje, že by se velmi podobný koncept mohl realizovat v jiné spolupráci, ale protože ta šance je poměrně malá, rád bych alespoň tento můj vlastní kus posunul trochu blíž k té původní myšlence (pokud bude souhlasit, pravděpodobně s pomocí @Lukáš3). Uvidím, jestli i jen matné ručičky udělají smysluplný rozdíl. Ty lesklé mi vůbec nedávají smysl a jsou momentálně asi tou největší slabinou.

Jako chceš je po mě případně zmatnit?

Upraveno uživatelem Lukáš3
  • Dát hlas 1
Odesláno
před 3 hodinami, Lukáš3 napsal:

Jako chceš je po mě případně zmatnit?

Jo, pokud by to nebyl problém a šel by na ručkách udělat takový jemně pískovaný efekt ve stylu Hamilton Murph, podle zdejších názorů to vypadá jako docela dobrý nápad 🙂

• po 2 týdnech...
Odesláno (upraveno)

S @Lukáš3 probráno — taky velmi korektně naznačil úskalí a limity (ještě jednou díky za ochotu).

Pan Regelmann ale stále tvrdí, že by to mohl zvládnout, takže zatím se ho snažím křížovými otázkami zlomit 😁

Updates to follow, ale uvítám tipy na další otázky, na které by se ho možná stálo za to zeptat 🙂

• po měsíci...
Odesláno

Takže hlásím, že hotovo - a opravdu, jak radil @Bert, realizace nakonec zůstala taky tady. Co se týče sweetwatches.de (pan Regelmann), ten to se mnou tak nějak vzdal ve chvíli, kdy jsem se začal až moc zajímat o jeho techniku matování ruček a chtěl po něm vysvětlit celý postup krok za krokem. Upřímně se mu ani nedivím - být na jeho místě, asi bych ghostnul sám sebe tak o dva maily dřív, než to nakonec udělal on. 😅

Takže jsem nakonec prostě šel podle doporučení od vás všech tady, postupně si prošel jednotlivé možnosti a nakonec se dostal k @ONYX servis hodinek. Vyměnili jsme si spolu možná až zbytečně moc zpráv (omlouvám se, pánové), ale byli opravdu velmi trpěliví - což je už samo o sobě velké plus - a v zásadě říkali, že by to mělo jít udělat tak či onak, takže jsem se nakonec rozhodl do toho jít.

Jak už to s mým štěstím bývá, matný sprej se neuchytil, takže jsme museli přejít na plán B - kompletní povrchovou úpravu. Na ONYX jsem tady četl spoustu pozitivních recenzí a musím říct, že naprosto zaslouženě. Maximálně profesionální přístup od začátku do konce a za mě i skvělý výsledek.

Moje dost mizerné before/after fotky tomu úplně nedělají službu, ale naživo vypadají ručky perfektně a v podstatě přesně tak, jak jsem si je představoval.

Díky všem. 🙂

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

(Poslední fotka je asi nejblíž tomu, jak to vypadá ve skutečnosti – tam ten rozdíl v odstínu lume mezi ručkama a cifrem nepůsobí vůbec výrazně.)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...