ssgti Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 rad by som vedel nieco blizsie o tychto vreckovych hodinach. boli nahodne najdene. vid stav na fotografiach
jorix Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 (upraveno) Myslím, že situace je podobná jako tady nebo podobných vláknech. Edit: doplnění Upraveno 25. března 2009 uživatelem jorix
kubson Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 to je unikátní kousek, nosil jej samotný napoleon B. (viz ciferník), na předním plášti je také patrný jeho jezdecký portrét.. autenticitě nahrávají i skvrny od krve a hlíny!
ssgti Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 to je unikátní kousek, nosil jej samotný napoleon B. (viz ciferník), na předním plášti je také patrný jeho jezdecký portrét.. autenticitě nahrávají i skvrny od krve a hlíny! je to len podla vsetkeho model napoleon watch, niesom hodinar len proste zbieram stare veci a tieto hodiny sa mi dostali do ruk, vyrobca Ancre ale je mozne ze to bolo skladane ako mnoho podobnych hodin. moj typ je ze boli robene na zakazku pre nejakeho polovnika (myslivca) v obdobi medzi vojnami. plast je strieborny a rucicky podla vsetkeho zlato mozem dolozit aj puncovnu znacku plasta hodiniek. to ze ide len o pouzitie strojka Ancre napoveda sn strojceka a sn plasta.
mechano Odesláno 25. března 2009 Nahlásit Odesláno 25. března 2009 to je unikátní kousek, nosil jej samotný napoleon B. (viz ciferník), na předním plášti je také patrný jeho jezdecký portrét.. autenticitě nahrávají i skvrny od krve a hlíny! Ale pane kolego, vy jste se omýlil, ten měl přece pásku přes oko. Kromě toho nebyl nikdy raněn, takže jaká krev ? Hlína, to ano, ta by souhlasila.
ssgti Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 Ale pane kolego, vy jste se omýlil, ten měl přece pásku přes oko. Kromě toho nebyl nikdy raněn, takže jaká krev ? Hlína, to ano, ta by souhlasila. k tej hline a hrdzi sa sa priklanam lebo boli najdene v zemi
ssgti Odesláno 25. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. března 2009 no a este foto puncovej znacky
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 no a este foto puncovej znacky Ahoj, omlouvám se ti za minulý příspěvek, už z těch hodinek blbnu. Teď vážně, myslím, že ty hodinky jsou ve strašném stavu, jsou stříbrné a neznačkové a podle mého názoru je ztrátou času, nějak se jimi zabývat. Jestli chceš, dám ti nějaké podobné na hraní.
ssgti Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Ahoj, omlouvám se ti za minulý příspěvek, už z těch hodinek blbnu. Teď vážně, myslím, že ty hodinky jsou ve strašném stavu, jsou stříbrné a neznačkové a podle mého názoru je ztrátou času, nějak se jimi zabývat. Jestli chceš, dám ti nějaké podobné na hraní. nemusis sa ospravedlnovat, ale najst pri prechadzke zo psom v lese hodinky par cm pod zemou uplne nahodne ma nazhavilo aby som zistil nieco o nich, je mi jasne ze nie su nejak vzacne ale mne hlavne ide o rozlustenie toho monogramu a kedze som myslivec (polovnik) tak ten motiv nahodinkach je mi blizky.
mechano Odesláno 26. března 2009 Nahlásit Odesláno 26. března 2009 nemusis sa ospravedlnovat, ale najst pri prechadzke zo psom v lese hodinky par cm pod zemou uplne nahodne ma nazhavilo aby som zistil nieco o nich, je mi jasne ze nie su nejak vzacne ale mne hlavne ide o rozlustenie toho monogramu a kedze som myslivec (polovnik) tak ten motiv nahodinkach je mi blizky. Nechal bych je jak jsou. Není ten monogram "H H" ?
ssgti Odesláno 26. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. března 2009 Nechal bych je jak jsou. Není ten monogram "H H" ? keby to bolo take jednoduche ale neni to tak aspon ked som si ten monogram x krat prekresloval a pozeral no neviem, bude je to zidovske alebo som analfabet.
mechano Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 keby to bolo take jednoduche ale neni to tak aspon ked som si ten monogram x krat prekresloval a pozeral no neviem, bude je to zidovske alebo som analfabet. Zkus změnit úhel pohledu. Třeba to vyryl někdo, komu to jen moc nešlo.
ssgti Odesláno 30. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Zkus změnit úhel pohledu. Třeba to vyryl někdo, komu to jen moc nešlo. z hodinarskou lupou je punc dubovy listok , dalej v zadnom kryte hodiniek v miestach kde je monogram je vyryte malym pismom FR 2537, hladal som podrobne, na strojceku je cislo 16996, na puzdre je cislo 20252 a pod tym 6, no a na obvodovom plasti ale zial v mieste najvacsieho poskodenia dalsi punc je odrety (bol presne pri istiacom mechanizme krytu, vyzera bud ako tri gulky do trouholnika pripadne ale skor tulipan.pri troske fantazie a inom uhle pohladu doplnenie dalej na vonkajsom obale dalsi dubovy listok takze hodinar ma inicialy F. R.
atim Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Odesláno 30. března 2009 Ten monogram je MW, pakliže je to transkripce nějaké nepovedené gotické fraktury.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se