t2 Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 S tim cervenym napisem te moc nechapu - provedeni by bylo asi o hodne slozitejsi nez jen do nami nove nanesene cerne barvy vytvorit napis kterym by illumonator dospleje prosvital. . Měl jsem na mysli něco takového. Tady je jak na to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 16. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 (upraveno) Měl jsem na mysli něco takového. Jo jasne, pak mi to doslo. Dat tam nejakou folii - treba logo chronomagu. Myslim ze jsem navod cetl na WUS. EDIT: Bohuzel to vypada, ze to pak zneprehledni odecitani. U tech tebou vlozenych ne - to je original od casia, ale kdyz se podivas do toho odkazu..... Upraveno 16. srpna 2009 uživatelem Dantechno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. srpna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2009 Jo proto bych tam nechal je to číslo v rámci série ( 01/20 ). Pak by to nemělo rušit odečítání času z displeje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 18. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. srpna 2009 Toto by jsme mohli pouzit na ty napisy PROTECTION a G-SHOCK. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Technaři Dane - zkus se toho ujmout a dávat návrhy, jako to lítá u GMT... Já bych do toho šel, žádné dygyny nemám, tak by to byla moje premiéra. Možná by neškodilo přesunout i tohle vlákno do sekce limitek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Technaři Dane - zkus se toho ujmout a dávat návrhy, jako to lítá u GMT... Já bych do toho šel, žádné dygyny nemám, tak by to byla moje premiéra. Možná by neškodilo přesunout i tohle vlákno do sekce limitek. Bohuzel nevim kdo by nam ty upravy udelal, chtel jsem do toho jit spis svepomoci. Pripadne zkusit najit moznost, kde nechat tezsi upravu provest. Potom bych mozna sel do vetsiho poctu kusu - s nejakymi zkusenostmi. Zatim to nejde jako u cestovatelske limitky, kdy se schvali vzhled a zada se to do vyroby. Takze bych to jeste nechal u ledu...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dizi Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Máte niekto nejakú predstavu o konečnej cene? A ten prášok netreba lum-tec, bolo by to zbytočné drahé a nápadné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Máte niekto nejakú predstavu o konečnej cene? A ten prášok netreba lum-tec, bolo by to zbytočné drahé a nápadné. O prispevek vys se doctes ze nikdo predstavu o cene mit nemuze. Chci si toho co nejvic udelat sam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 jenom vyjadruji predbezny zajem. drzim palce. nechcete to presunout do sekce "limitky"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 jenom vyjadruji predbezny zajem. drzim palce. nechcete to presunout do sekce "limitky"? Uvidime co z toho vyleze a pri pripadnem uspechu muzeme uvazovat dale.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se