nettopejr Odesláno 27. února Nahlásit Odesláno 27. února Ahoj, vyměním známé Bulova Lunar Pilot Men's Special Edition Black Dial Steel Watch | Bulova . Koupené kdysi zde od místního člena. Leží mi v šuplíku víc, než bych je nosil. Jsou parádní, ale nějak mě to táhne jinam. Vzpomínám, že třeba SKX007 (tehdy ještě upravené s plastickými indexy a se safírem) mi byly nějak bližší než tyto Bulovy. Miluju ten jejich příběh, jsou parádní, quartz 262kHz super... ale asi ta chemie mezi náma není. Měl jsem je kdysi v prodejním vlákně a pak na ně zase zapomněl. Teď jsem vyměnil baterii tak zkusím i tady případnou výměnu. Doplatek (rozumný) možný, prodej samozřejmě taky. Chci asi čistý, kontrastní ciferník bez chrona, datumu a podobně. Preferuji tmavý cifr a světlé ručky. No... prostě... zkuste nabídnout, třeba přeskočí jiskra. Fotky trochu starší, aktuální pošlu- jak je nenosím, tak ani nefotím... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky