PhoeniX Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 průměr: 51 MM materiál: titan WR: 1000 M extra: He kohout, šroubovací spínače, keramická luneta Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Ježiši to je nádhera.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karlos Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 (upraveno) Jé, to je puk. Ale pěknej puk Natahovací hřídelka bude delší, než celej strojek A chválím Oris za ručičky - hlavní, hodinovou a minutovou. Takhle pěkně přehledný a čitelný ručičky jen tak někdo nemá (jak je to pod vodou, to nevím). Často to bývá opačně - i u hodinek zvučných značek se musím hodně soustředit, abych přečetl kolik že je to vlastně hodin Upraveno 28. března 2009 uživatelem Karlos Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toams Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Ježiši to je nádhera.... sorry, ale jezisikriste, to co je? toto by malo byt povolene nosit len na 7mm a viac neoprene ... a jedno zavazie z opasku by som asi nechal na lodi ... ale az na velkost su celkom chutne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 28. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Hodinky jsou to pěkný, to jo. Nejvíc se mi líbí detail vyřešení hodinového subdialu - krásně čitelné. Ale velikost samotného pouzdra je více než šílená. Ale to není vše, ještě z toho trčí ty nožičky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kat251 Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 sorry, ale jezisikriste, to co je? toto by malo byt povolene nosit len na 7mm a viac neoprene ... a jedno zavazie z opasku by som asi nechal na lodi ... ale az na velkost su celkom chutne Na nic jinýho než na neopren bych to fakt nedával.... Po chvíli by mi mohla upadnout ruka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Rainbow Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. března 2009 Zaujal mě průměr, myslím si, že jsou ještě o 1mm větší než Marathon CSAR. Zajímalo by mě, jaké budou barvy číselníku, umím si představit třeba bílou, ta by se mi líbila. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. května 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 KLIK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 Pozor na skoliozu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 16. května 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. května 2010 ...uz som ich aj videl na zivo. V shopiingu Eurovea v BA a u nas v TT miestnemu podnikatelovy na ruke(ten ich namoci mozno vo vani).Musim povedat,ze su fakt obrovske.Mne Over size nevadi,ale tak maximalne do 46mm. Uz aj Sup.Avenger mi pridu moc a to nehovorim o 51mm pri tomto kusku....inak hodinky su to pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snackmc Odesláno 6. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2010 Jednoduche a krasne. Stale a znova se mi potrvzuje rceni, ze v jednoduchosti je sila. Navic 51mm je akorat na mou ruku (nic pod 40mm nemohu nosit, protoze to vypada jako detske hodinky)HE ventil apod jsou krasne bonusy - malokdo doopravdy vyuzije, ale je to krasna vyhytavka, ktera me bere :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lipous Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 fakt našlapaný stroj 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Pro Diver Date. 49mm, ale ta luneta mi i přesto přijde moc široká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
robo Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Absolútny súhlas, vlastne ten veľký priemer robí tá luneta, bez toho by boli asi okolo44-45mm?, možno menej Pro Diver Date. 49mm, ale ta luneta mi i přesto přijde moc široká... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 11. ledna 2011 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 ProDiver jsou moc pěkné potápky. Absolutně nechápu velikost, pro kterou se dají nosit jen v létě. Vidím místa na kterých by se dalo krásně ušetřit na pěkných 44 MM. Luneta je ale fantasticky vyřešena a v této cenové hladině se ORIS vymyká zbylé fádní produkci konkurence. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 na stehno by mi docela sedly.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 11. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2011 (upraveno) ta fotka s lumi nemá chybu,naprosto parádní a ta velikost je nositelná Upraveno 11. ledna 2011 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 28. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2011 Pro Diver Date. 49mm, ale ta luneta mi i přesto přijde moc široká...Beru zpět. Naživo luneta disproporčně nepůsobí a hodinky jako celek vypadají skvěle. Nevim jestli je lze označit jako tool hodinky, ale rozhodně je to v tomhle ohledu asi to nejlepší ze současné produkce Orisu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onney Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 Je to skutečně povedený kousek a musím říct, že se mi moooooc líbí. Vše je tak, jak má být. Jen ta velikost... To už je vážně na stehno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 29. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2011 nevím co je na tom hezkýho - je to jenom nepodařený fejslift tohohle modelu - ostatně jako všechno u orisu - stejný vnitřky a jiný pouzdra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se