Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Dovezl jsem si ze států mini OTFko, ale přijde mi škoda si furt jen cvakat v kanclu (je to návykové jen pro uživatele, ne pro kolegy), proto si dovolím ho zde nabídnout.

Jedná se jak už název vlákna napovídá o CobraTec Mini Mamba gen II v červené barvě. Build in USA, lifetime warranty (asi jen v USA), kupováno na střelnici BigShots v Lincolnu v Nebrasce za 130$. Účtenku jsem vyhodil (kvůli letišti), každopádně origo plastový box s pěnou jsem zachránil (je super na mini pičovinky na střelnici). Nůž otevřel jednu obálku a cca dvě krabice v kanceláři. Abych nic nezatajil - trošku chrastí když je čepel zasunutá - dělá to od začátku (dělaly to všechny kusy na prodejně), prý je to vlastnost. Při vysunutí je vše v pořádku, troufnu si říct že při nošení to nejde registrovat.

Pár postřehů z webu -->ZDE<--

- oboustranné OTF (čudlíkem se ovládá vytažení i zatažení)

- primárně pro praváky

- D2 čepel

- hliníkový tělo

- je to prcek - cca 15 cm vysunutý, cca 9,5 zasunutý - ideál na EDC ikdyž má jen obyč klip a ne deep pocket klip

- hrot na rozbití skla

Já kupoval za cca 2.600,-- Kč, na KNIFESTOCK aktuálně 3.280,--Kč na objednání, nabízím za 1.750,-- i se Zásilkovnou. Děkuji za prostor.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Z. Paul
  • Vytvořit...