14titi Odesláno 25. dubna Nahlásit Odesláno 25. dubna Prodám dva kusy lega, které mi doma překáží (krabice jsou velké) a nemám v úmyslu je teď stavět. Oba sety jsou ve sběratelském stavu, krabice jsou neporušené a Lego 72153 tj. pokémon charizard, venosaur a blastoise je ještě zalepené v originál krabici, kterou jsem koupil na lego stránkách. Nejraději bych lego vzhledem k velikosti osobně předal v jižních čechách (kdyby vzal někdo obě jsem ochoten dojet i někam dále), ale zvládnu i PPL. Roklinka 10316: 9500kč Pokémon 72153: 15000kč. Jednu ilustrační fotografii jsem stáhl z lego stránek . Nabídky kdyžtak do SZ. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
14titi Odesláno 14. května Autor Nahlásit Odesláno 14. května Zkusím ještě jeden UP, dohoda je možná a pokud nebude zájem, budu v prodeji pokračovat na sockách, ať neplevelím
Doporučené příspěvky