Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

DUG Deutsche Uhrenmanufaktur Glashütte je mladá hodinářská značka sídlící ve městě Glashütte, které je proslulé svou dlouholetou tradicí ve výrobě hodinek.

Značka se zaměřuje na výrobu mechanických hodinek s minimalistickým designem a vysokou kvalitou zpracování. Od roku 2025 by měla být součástí Glashütte Watch Museum (neověřeno).

Mám pocit, že o nich mluvil Matouš (R&r)   v nejlepších hodinkách roku 2025, případně jsem našel info na kanálu Golden Pocket: Pravda o mikrobrendech...

Odesláno

Modely Purist Typ 1 a Purist Typ 2, odrážejí čisté linie a funkčnost, typické pro německý design. DUG klade důraz na preciznost a tradiční řemeslné zpracování.

Purist je dostupný ve dvou variantách: Typ 1 s liniovými indexy a Typ 2 s číselnými indexy. U obou modelů je možnost volby ze tří barev číselníku: onyxově černá, královská modrá a měsíční bílá. Dále je k dispozici volitelný ukazatel data na pozici 6 hodin.

Pouzdro 40mm, vodotěsnost 10ATM, strojek DUG 400 (Sellita SW 400, ručně sest. a zdobena v Glashütte).

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• Like 3
Odesláno

V Glashutte museu jsem je myslím viděl.

Za ukázku určitě stojí i strojovna - sice Sellita ale hezky maskují velikost kalibru oproti velikosti pouzdra. 

Odesláno
před 2 minutami, ragu napsal:

V Glashutte museu jsem je myslím viděl.

Za ukázku určitě stojí i strojovna - sice Sellita ale hezky maskují velikost kalibru oproti velikosti pouzdra. 

Díky za potvrzení.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...