cali Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 ... ale jmenujou se jinak, jako ty invicta....nebo ne? no a o to ide.... mozes vyrabat co chces (pokial pri tom teda neporusis nejake patenty) a ak to vyrobis v rozumnej cene a kvalite tak si to niekto kupi.... a ak si na to nalepis svoju znacku (resp nelepis tam cudziu znacku) tak je vsetko ok problem tych hodiniek na tej nestastnej stranke nie je v tom ze su (a ako moc su) nekvalitne ale v tych jejich napisoch
marosh Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Kreuz, ty jsi třída!!! Takového lumpenproletariáta jsme tu už dlouho neměli. Ty chceš být asi chytrý přes Rolexy za pět minut, co. Napřed vyjedeš s fejkama ve velkém stylu a pak jsi nadšený z každé informace. Hele Kříži nahoře tlačítko HLEDÁNÍ, zkus ho použít a dozvíš se spoustu mouder a přitom to nebude nikoho bolet, protože na ty Tvoje názory bys měl mít zbroják. Tady na chronomagu je F..K holt sprosté slovo, nadávka nejhrubšího zrna a s tím neuděláš ani Ty. Pa.
KreuZ Odesláno 6. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 Napřed vyjedeš s fejkama ve velkém stylu a pak jsi nadšený z každé informace. ok, tak je to tady sprosty slovo, pochopil jsem to a beru na vedomi. ale proc mi rovnou nekdo nemohl napsat treba to ze tudor a rolex si v podstate prodavali ruzne soucastky (ok, tak jenom rolex tudoru aby me tu zas nekdo nechtel kastrovat) na coz jsem se tak nak i ptal, taky by to bylo o dost bezbolestnejsi, nemyslis? to ze to je taky momentalne mimo muj rospocet je vec jina, ale aspon mam nejake info a vzhledem k tem odpovedim jsem z tech uzitecnejch informaci fakt nadsenej ;-)
little_w Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 proc ti nikdo nemohl napsat... mluvis proste jinou reci... ale chvili pobud, cti si... a svuj ucet do roka a do dne nepoznas... Hele, Kibi, chvili jsem musel premyslet, jaky ucet jsi myslel... po zrale uvaze jsem se priklonil k nazoru, ze jsi mluvil o uctu bankovnim... ano, ten do roka nepoznas. Ono by vubec clenstvi na chronomagu melo automaticky spadat pod nejake pojisteni nebo co... co ja uz utratil za hodinky, za tu chvilku, co tady jsem!
marosh Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 ok, tak je to tady sprosty slovo, pochopil jsem to a beru na vedomi. ale proc mi rovnou nekdo nemohl napsat treba to ze tudor a rolex si v podstate prodavali ruzne soucastky (ok, tak jenom rolex tudoru aby me tu zas nekdo nechtel kastrovat) na coz jsem se tak nak i ptal, taky by to bylo o dost bezbolestnejsi, nemyslis? to ze to je taky momentalne mimo muj rospocet je vec jina, ale aspon mam nejake info a vzhledem k tem odpovedim jsem z tech uzitecnejch informaci fakt nadsenej ;-) A znovu teda zopakuju, že na takové dotazy je tady to tlačítko HLEDAT. Tady dostaneš spoustu odpovědí, na zdejším foru je hodně chytrolínů přes hodinky a už se tady probíralo téměř všechno, jen to chce být trpělivý a trochu ubrat ve výrazivu. Nic víc, nic míň.
Balet Odesláno 6. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 6. dubna 2009 lockni to, nema cenu se dal o tom bavit....stejne mi tu kazdej jenom nadava a tak podobne....se tady zase nekdy na neco zeptam Nediv se, že tu lidi nadávají. Vybral sis úplně nejhorší entré, jaké jsi mohl. Působí to na mě, jako kdybys vběhnul do kuřárny klubu milovníků kubánských doutníků a odpálil tam Startku. Arogantní přístup funguje možná na fóru o tuningu, ale tady opravdu ne.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se