bacil.357 Odesláno 7. června Nahlásit Odesláno 7. června (upraveno) Z důvodu restartu mé kolekce prodám výše uvedené hodinky. Zakoupeny u českého AD v říjnu 2023. Nošeny velmi málo, takže jsou ve skvělé kondici. Předmětem prodeje je komplet balení. Originál textilní i gumový řemínek nikdy nenošeny. Navíc přidám 4x strap od Eriky. Na jednom strapu jsem hodinky nosil, ostatní nenošené. Po důkladném ohledání jsem našel na pravém boku velmi mělkoua krátkou vlásečnici, která je vidět jen pod určitým úhlem. Na pravé horní nožce je také jedna chybka. Lehké poškození brusu ve formě čárky, které je vidět jen po delším hledání vhodného úhlu. Dlouho jsem se snažil najít takové úhly při focení, aby to bylo aspoň trochu vidět. Až na tyto dva "nedostatky" jsou hodinky v bezvadném stavu a ještě budou v záruce více než 3 roky. Odkaz na stránky výrobce: https://www.tudorwatch.com/en/watches/pelagos-fxd/m25717n-0001 Cena 77 000,-Kč. Osobní předání Karlovarský kraj až Praha. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 7. června uživatelem bacil.357
bacil.357 Odesláno 13. června Autor Nahlásit Odesláno 13. června UP. Nebojte se poslat SZ. Při rychlé domluvě můžeme cenu ještě doladit.
bacil.357 Odesláno před 18 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 18 hodinami (upraveno) Nikdo nepotřebuje potápky na léto? Ty "chyby na kráse", které jsem uvedl výše, opravdu nejsou normálně vidět. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno před 18 hodinami uživatelem bacil.357
Doporučené příspěvky