Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
Nezdá, mají. Mé fotografické schopnosti jsou velice chabé :)

Nesouhlas :) Fotky jsou dobré..navíc ta minutová ručička je uplně fantasticky dlouhá.. hehe

Odesláno

Podle toho, jak je naladíš. :) Já u 80-100 let starých hodinek moc přesnost neřeším. Zvlášť pokud se nosily denně. Taky mám jedny podobné, ale nemají tak zachovalý ciferník - rýpalo se v nich asi nějaké čuně.

Odesláno

Ty moje ještě nejsou "hotový". Potřebujou vyměnit to prasklý sklíčko a hlavně seřídit chod, vyměňovala se u nich ruplá setrvačka. Takže přesnost nevím, ale odhadoval bych to pak do 10 sekund denně, prostě běžná přesnost jako u kdejakých hodinek. S trochou pečlivosti by to asi šlo i líp. Kapesní hodinky většinou jen leží v jedné poloze, tam je seřízení celkem jednoduchá věc.

Odesláno

je to krásný stroj, chatony a vůbec celá estetika je super, totéž existuje i v pánské a dámské velikosti. Ve vrcholné verzi s mikroregulací a šrouby na natahovacíxh kolech bez zářezu, ake čtyřmi protilehlými body na uchycení speciál klíče, fakt pěkné hodinky, gratuluju

Odesláno (upraveno)
Uka :)

Uka není znova tak lehký, chtěl jsem je sem nahrát už 3x, ale nějak mi zmizely fotky. íZtra to bliknu znova, dá li bůh(nebo dítko).

Edit: Vono se toho za poslední měsíce u mě vokotilo víc, ale nějak není čas to řádně zpracovat...

Upraveno uživatelem B.F.G.
Odesláno (upraveno)

Tak tady jsou fotky těch mých. Hodinky prakticky stejné, širší plášť, jiný oblík. Cal. totožný.

Edit: Fotil jsem to portrétní 50kou, jiný objektiv zatím bohužel nemám, proto to není nic moc.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem B.F.G.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...