Dr.Romca Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Zdravím všechny, Koukám po Luminor Marina 8 days se sendvičovým ciferníkem, kontaktoval jsem jednoho prodejce, který mi ale sdělil, že hodinky mají po servisu +9s / d... Není to trochu moc? Vím, že to nemá COSC, ale to už je cca minut týdně... Kdo máte P.5000 strojek, jak jste na tom? Díky moc!
Frantik Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července A měřil to za celou dobu rezervy? Oni totiž mají tendenci utíkat dopředu a pak zpomalovat Nejsou úplně etalonem přesnosti.
Dr.Romca Odesláno 9. července Autor Nahlásit Odesláno 9. července To jsem se samozřejmě neptal, ale vzhledem ke dvojímu pérovníku a rezervě 8 dní bych čekal, že ne... Čili těch 9s může být vklidu?
Frantik Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července (upraveno) Me vždycky utíkaly a pak se to srovnalo. Delaj mi to i IWC BP Neříkám, ze je to ideální, ale je to možné, ze po tech 8-9 dnech to bude v součtu treba 3 sec/den. Ale jen spekuluju podle vlastní zkušenosti. Upraveno 9. července uživatelem Frantik
EpsteinBarr Odesláno 9. července Nahlásit Odesláno 9. července Mal som ho v 914 a tiez sa predbiehali. Ale zil som s tym v mieri a laske. Pri "najhorsom", nastavis minutu dopredu a raz za tie dva tyzdne hodinky postelujes, ak ti to bude vadit. Na nejake polohove korekcie by som sa u Pam velmi nespoliehal.
Dr.Romca Odesláno 10. července Autor Nahlásit Odesláno 10. července No co si budeme, přesnost není primární cíl u mechanických hodinek, na to mám quartzky Měl jsem jen obavu to to spojení +9s/d a po servisu Moc díky!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se