Kalifx Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Na eBay se už nějaký čas objevují tyto hodinky v různých dražbách. Jako například této a nebo této. Myslíte, že jde o originály? Oba jsou 100% pozitivní prodejci a cena za hodinky je v obou případech tak vysoká, že o vědomý prodej padělku snad nemůže jít. Ale - na oficiálních stránkách jsou všechny hodinky s černým datumovým věncem a zpracování je divný. Ono celkově divný je zpracování celejch hodinek. Jinak seřízlá dvanáctka, nemůžu najít název Romain Jerome, subdialy jsou taky jiný. Je to divný... Vypadá to jako jasnej padělek, ale matou mě ty ceny a renomé prodejců.
Adam99 Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 V jejich katalogu jsem našel s bílým datumovým věncem. K stáhnutí ZDE
Návštěvník Rainbow Odesláno 8. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Zde se nachází řada modelů od Romaina Jerome, jeden z nich má bílý číselník. Klik obrázek z perpetuelle
Kalifx Odesláno 8. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. dubna 2009 Díky moc. Jsem trouba a špatně hledal. No, dneska mně jeden známej poslal živý fotky a za pár dnů bych měl mít ty chronografy (co jsou na eBay, ale v PVD) na půl hoďky v ruce, tak uvidím jestli naživo odezní ten nepříliš pozitivní pocit ze zpracování...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se