Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
  YPO? napsal:
tak to je správná volba - na tyhle kejkle je Casio nejlepší - myslel jsem , že chceš hodinky na celý život :)

ee na celý život ne :) na vše ostatní krom kola mám teď samuraje a i u těch si jsem vědom toho, že to je jen začátek. :crying_anim02: Není dne, abych nekoukal po lepších, hezčích, ... Naštěstí (nebo bohužel? :)) je má vůle zatím silná a držím se.

Odesláno

urcite mudman tie druhe vyzeraju ze autor uz nevedel co na ne naplacat....

YPO s tym plastom to nie je take zle... farebne (hlavne potom priesvitne) zvyknu casom vyblednut ale cierny je pouzitelny este v pohode po 5tich rokoch denneho nosenia potom uz odidu vacsinou cele hodinky ... vacsinou do nich natecie

Odesláno

Tak na kolo si kup treba podle barvy obleceni, nebo kola. Ja tak pouzivam jedny 6900. Viz foto.

img1960lw1.jpg

img1992fh6.jpg

img1995zw0.jpg

Jinak bral bych osobne ty oranzove, za prve mam oranzovou hodne rad a taky je jen ta na nekom neuvidis. Myslim, ze se ani v Evrope neprodavaji.

Odesláno

Za mna Riseman, mám ich polroka a som s nimi spokojný. Barometr ma ešte nesklamal, v tom krúžku ti ukazuje graf vývoja tlaku, teda predpoveď počasia na nabližších pár hodín a zatiaľ to vyšlo :thumbsup_anim:

S teplomerom je to už horšie, nakoľko ako je známe musíš mať hodinky dole z ruky na 30 min.

Veľkokosť hodiniek tak akurát a vzhľadovo tiež zaujmu. Mňa stali skoro 6000 SKK, ale nevadí.

• po měsících...
Odesláno

Risemany vypadaji hodne dobre v te oranzove edici:-) Jinak Mudmany mam, a jsou to super hodinky na "praci" proste se o ne clovek nemusi bat, a umi to co se ocekava:-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...