Noname66 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) Zdravím všechny chronomagory! Jelikož se mi prakticky co týden mění preference a co měsíc mám nutkavou potřebu pořídit si nové hodinky, které po pár týdnech ale skončí v hodinkovnici, poprvé v životě uvažuju o nějakém homage kousku. V merku mám zejména inspiraci Air-kingama od PD. Zajímal by mě váš názor, i když u pravověrných hodinkových nadšenců je mi odpověď více méně jasná... Upraveno 3. září uživatelem Noname66
Noname66 Odesláno 3. září Autor Nahlásit Odesláno 3. září Přátelé, už nepotřebuji odpověď. Žádné napodobeniny, příštím kouskem se stanou Citizeny... https://www.zaminutu.cz/p/citizen-bm7631-52e/ Děkuji za prostor. 1
Sphinxx Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Kolego, dovolím si upozornění. Z tohoto a podobných internetových obchodů platí uznání záruky (v případě nutnosti) pouze přes tyto obchody. Zvaž jestli se Ti to vyplatí, protože se o tom nikde moc nepíše, ale záruku Ti například Koscom neuzná a pak je to na složité dopisování si s robotem. Jsou to sice hodinky "jen" za necelé 4.000,- Kč, ale je dobré to vědět. Jinak skvělá volba pro Citizen! 1 1
Noname66 Odesláno 3. září Autor Nahlásit Odesláno 3. září před 17 minutami, Sphinxx napsal: Kolego, dovolím si upozornění. Z tohoto a podobných internetových obchodů platí uznání záruky (v případě nutnosti) pouze přes tyto obchody. Zvaž jestli se Ti to vyplatí, protože se o tom nikde moc nepíše, ale záruku Ti například Koscom neuzná a pak je to na složité dopisování si s robotem. Jsou to sice hodinky "jen" za necelé 4.000,- Kč, ale je dobré to vědět. Jinak skvělá volba pro Citizen! Díky za upozornění, ale mám několik kousků japonských hodinek (hlavně Casio, ale z letoška i jedny titanový a radiem řízený Citizeny) a nikdy s nimi nebyl žádný problém. Věřím ve spolehlivost ověřených značek, také proto upouštím od čínských homage. Navíc i když to nejsou vyloženě padělky, hrají si na něco, čím nejsou... Jinak tyhle konkrétní Citizeny mě dostaly černým ciferníkem, navíc strukturovaným, a zelenou vteřinovkou.
Sphinxx Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Určitě, já to chápu a mám podobný názor, Citizen je fakt držák, ale jak jsem psal, je dobré to vědět. Tak ať slouží a dělají radost.
Harwey Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Před hodinou, Noname66 napsal: Přátelé, už nepotřebuji odpověď. Žádné napodobeniny, příštím kouskem se stanou Citizeny... https://www.zaminutu.cz/p/citizen-bm7631-52e/ Děkuji za prostor. no ved preto;) 1
olin001 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Buď rád že tě takhle levné kusy uspokojí na ruce asi jsi v začátcích (mě už boužel ne )
Noname66 Odesláno 3. září Autor Nahlásit Odesláno 3. září před 2 hodinami, Sphinxx napsal: Určitě, já to chápu a mám podobný názor, Citizen je fakt držák, ale jak jsem psal, je dobré to vědět. Tak ať slouží a dělají radost. Díky! 1
Noname66 Odesláno 3. září Autor Nahlásit Odesláno 3. září před 2 hodinami, olin001 napsal: Buď rád že tě takhle levné kusy uspokojí na ruce asi jsi v začátcích (mě už boužel ne ) Hodinky mě berou dlouho, ale vždy jsem si vystačil s jedněma. Potom jsem je chvíli nenosil vůbec, přišlo pár "chytrejch" hodinek, ale to mě už vůbec nebere... Takže návrat ke "klasice", ale moderní, quartz třeba i se solárním nabíjením. Teď jsem řešil dilema, jestli si pořídit fakt už dražší a mít je nafurt, nebo víc kousků různého a zaměření... Vyhrála druhá varianta, jen letos přibyly čtvery.
olin001 Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září před 45 minutami, Noname66 napsal: Hodinky mě berou dlouho, ale vždy jsem si vystačil s jedněma. Potom jsem je chvíli nenosil vůbec, přišlo pár "chytrejch" hodinek, ale to mě už vůbec nebere... Takže návrat ke "klasice", ale moderní, quartz třeba i se solárním nabíjením. Teď jsem řešil dilema, jestli si pořídit fakt už dražší a mít je nafurt, nebo víc kousků různého a zaměření... Vyhrála druhá varianta, jen letos přibyly čtvery. jeden čas jsem to měl taky tak že jsem nakoupil kde co a měl třeba 8x citizeny ale ty hromady levnejchh hodinek mě přestaly bavit teť nějaký čas nenosím žádný ale vybírám jedny lepší asi tudor bb58 jestli si neměl na ruce nic lepšího doporučuju zkusit někde ...třeba i základní tudory 1926-nízky,super tah a luxusní spona na keramice ...
Noname66 Odesláno 4. září Autor Nahlásit Odesláno 4. září před 17 hodinami, olin001 napsal: jeden čas jsem to měl taky tak že jsem nakoupil kde co a měl třeba 8x citizeny ale ty hromady levnejchh hodinek mě přestaly bavit teť nějaký čas nenosím žádný ale vybírám jedny lepší asi tudor bb58 jestli si neměl na ruce nic lepšího doporučuju zkusit někde ...třeba i základní tudory 1926-nízky,super tah a luxusní spona na keramice ... O Tudorech tak nějak pořád uvažuju... Je fakt, že i ty 1926 jsou parádní. Asi se na ně zajedu mrknout...
olin001 Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září před 3 hodinami, Noname66 napsal: O Tudorech tak nějak pořád uvažuju... Je fakt, že i ty 1926 jsou parádní. Asi se na ně zajedu mrknout... Určitě zajdi já byl u bechyněho nedávno a zkoušel 1926 39mm a prodejce mi je dával s -15% asi za 50k a byl jsem nalomenej dost, ten bílej cifr s modrýma ručkama...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se