Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

To si takhle vyjedete s drahou ženou na výlet do Hradce Králové, projdete se na Bílou věž (mimochodem moc hezky udělaný výstup se spoustou zajímavostí o věži i historií města) kde je parádní výhled do širého kraje, slezete a pokračujete kolem kostela na náměstí. Když tu náhle spatříte to co oko každého nadšence potěší - vytrínu s blyštivými časy.

No a zatímco jsem já zadýchával sklo a má milá znuděně stála za mnou, otevřely se dveře a z nich vykoukla půvabná mladá dáma v koktejlových šatech a mile nás pozvala k nim do butiku, ať se podíváme i zevnitř. A tak jsme v turistickém oblečení s batohem na zádech zapluli do čerstvého místa hodinek mistra Bechyněho. 

Menší místnost vede kolem krásně udělané časové stěny vývoje značky Bechyně do krásného sálu s vykládaným stropem kde se to již blyští ocelí a zlatem. Já jsem se tedy jal "očumovat" vytrínku s plody značky Tudor. Zrovna když jsem obdivoval krásné BlackBay s vínovou lunetou ozvala se dráha polovička, že by si vlastně chtěla také nějaké vyzkoušet a co bych doporučil. Nafouknutý vlastní důležitostí jsem se opět přesvědčil, jaké mám štěstí na svou nejdražší.

Zahleděl jsem se na dámskou sekci a hned mi padly do oka Longines Conquest. Byly zde v bílé s perleťovým cifrem a modré s démanty. A než jsem stihl říci něco o kvalitě, žena už žádá milou dámu o zkoušku. No a pak už to šlo ráz na ráz. Bílá z mě nepochopitelných důvodů neprošla, modré zabodovaly. Přidal se k nám ještě i pan vedoucí a nabídl pěknou slevu. V podstatě bylo rozhodnuto.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Zde je první dojem, žena s bohorovým klidem prohlašuje, že je to "docela pěkný". Já jsem samozřejmě nadšený jako malý dítě v hračkářství. 

Pan vedoucí mi ještě na navnadění přináší tyto drobné Tudory, které na mém subtilním zápěstí přímo řvou "KUP MĚ"  (omluva za horší foto, vzrušením se mi třásly pastelky)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Ale pak už to šlo rychle - má drahá bere Longines, dostáváme jako dárek krásný katalog Glashütte (tam jsou taky nádherné kousky) a odcházíme.

Dáma a pán z butiku Bechyně v HK byli moc milí, mělo to příjemnou přátelskou atmosféru. Krásné to odpoledne.

Cestou domů jsem samozřejmě nezavřel klapačku a hustil jsem do ženy všechny možné informace na které jsem si jen vzpomněl. Až se divím, že to radši neposlala do mostního pilíře.

Nicméně, zde přidávám nějaké to foto:

A samozřejmě jsem neodolal a zkusil si je taky 😁

Překvapivě dobře mi seděly, ale ty kameny místo čísel už nějak moc útočí na mou hetero-náturu, ty římské indexy na Tudorech výše se mi líbily více.

Ale jinak pohodlné malé hodinky (34mm), s průhledem na kalibr L888 s velkorysou rezervou 70h a pro mne netradičním kmitočtem 3,5Hz (25200 pbh). Mám z toho všeho radost!

Je to krásné hobby, co máme ❤️

• Like 8

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...