Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Sphinxx napsal:

@childe: máš pravdu, ve full-lume verzi bych ho vzal taky, když to vidím vedle sebe👍. Tahle varianta mě nutí o Lacovi přemýšlet a to jsem si myslel, že už nic nového vymyslet nemůžou. Nicméně jak mám rád od Zenith jejich "aged steel", tak tady se mi ty jakoby stařené varianty nelíbí. Co na to říkáte? Líbí se to někomu? 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Zdroj: uhrforum.de

@misoo: nechci Ti to tu nějak plevelit, kdyby Ti to vadilo, tak to napiš 😉.

cosi pohoda... bol som btw teraz vo Viedni na otocku... mini krasna romanticka predajnicka s viacerymi b-uhr lacami, tak som poskusal...  a asi vezmem B, hlavne koli tomu, ze teta prislubila ze by nemal byt problem kedykolvek doobjednat A cifernik aj rucicky a mi to prehodia ked sa mi zunuju :D a velmi sa mi paci aj ta korunka s dlhsim krkom, ale asi bohuzial neprakticke, tak bude klasika :)

inak vo vyklade mali aj tieto biele "old" a vyzera to paradne, tuto na fotke tak aj zlta s modrou (AR), ale nazivo skor cierno-biele/kremove 

Upraveno uživatelem misoo
  • Like 1
Odesláno
před 2 hodinami, A10 napsal:

Mám Laco Laco Flieger Saarbrücken 861752 od 27 680 Kč | Chronoshop.cz ve verzi A.

- mám Steinhart Titan pilot 44mm ve verzi A i B  🙂

- mám Steinhart pilot 44mm DLC

jsem tedy trochu zaujatý:-) ale pokud ti můžu poradit, rozhodně bych se nebál velikosti. Mám ruku, jak párátko. A prostě všechno co je pod 44mm mi přijde malý 🙂 (tedy u pilotek)A měl jsem i Laco 42mm. 

Jé nemám vůbec problém s nositelností.  Cifr B vypadá mnohem lépe na velkých hodinkách, prostě na té větší ploše je hezčí. Tak, že pokud půjdeš např. do 42mm vem si verzi A.

supr, a tie Saarbrucken nahodou nemas s obojstrannym AR? 
velkost mam davno jasno ze 45, mam placatu 18,5 ruku tak pohodka ;) 

Odesláno
před 40 minutami, Harwey napsal:

nefotil si na ruke pri skusani?

Ee, nechcel som tam zdrzovat s fotenim… 

Prisli dvaja zakaznici, este aj parkovanie na cierno vedla v ulici… tak som pozrel len nutne veci a fical domov 😅

Odesláno
před 15 hodinami, misoo napsal:

supr, a tie Saarbrucken nahodou nemas s obojstrannym AR? 
velkost mam davno jasno ze 45, mam placatu 18,5 ruku tak pohodka ;) 

Nee, já mám jednostraný AR. A jsem rád, netvrdím že je to pravidlem. Já bych byl nervozní, že ten vnější někde časem "odřu" a to by mě štvalo:-)

Odesláno (upraveno)
před 46 minutami, A10 napsal:

Nee, já mám jednostraný AR. A jsem rád, netvrdím že je to pravidlem. Já bych byl nervozní, že ten vnější někde časem "odřu" a to by mě štvalo:-)

Ved toto… tiez by som bol ovela kludnejsi s vnutornym, ale mal som Fortisky a bola to parada to miznuce sklicko a pro tychto velkych pilotkach to musi byt tiez… na F som nemal za 5r. ziadny skrabanec a boli to moje daily (sklicko ale bolo ploche) tak uvidime, prinajhorsom dam rozlestit alebo vymenit za nove 😅

Jedine coho sa trochu bojim, je ci nebude moc vyrazna modra farba, snad maju cisty biely, to by sa im nehodilo… bohuzial nikde sa neviem dopatrat info ohladne vonkajsieho AR, nikto to nema 😅

Upraveno uživatelem misoo
Odesláno

Btw… co extended korunka? Paci sa mi to, ale chcel by som ich aj nosit no…. 😅

Odesláno
před 19 minutami, Harwey napsal:

Budes ich natahovat v kozenych leteckych rukaviciach??

Ked si bol v tej viedni, tak si si nekukal ten obojstranny AR?

O natahovanie nejde, cisto len o dizajn a autenticnost 😅 Ale googlil som povodne b-uhr a nie vsetky mali extended korunku (asi neskorsie nahrady), tak som zatial nechal klasicku 😇

Nemali tam ani jedny s vonkajsim AR 🥲

Odesláno
před 10 hodinami, misoo napsal:

Btw… co extended korunka? Paci sa mi to, ale chcel by som ich aj nosit no…. 😅

Nooo, tohle je otázka. 

Napíšu na rovinu, že mám radši diamant, než cibulku. Vyhovuje mi to designově u všech pilotek, Laco ji mělo ostřejší, IWC Big Pilot ji má takovou lehce zakulacenou (viděl jsem dva typy, já mám tu více zaoblenou, ale dělali je i s ostrým diamantem) a nejvíc ostrou má Steinhart, nejvíc nositelné jsou asi Big Pilot 46 co se týče korunky. Ale všechno je o zvyku. Nicméně některé se umí pěkně zařezat do ruky. Dávám fotky pro představu, různé pilotky, různé korunky. 

Odesláno
před 8 hodinami, Harwey napsal:

Budes ich natahovat v kozenych leteckych rukaviciach??

Ked si bol v tej viedni, tak si si nekukal ten obojstranny AR?

Mimochodem dobrá poznámka, já bych určitě volil oboustranný AR, na BP je to super! Je malinko více exponovaný, ale stojí to za to - čitelnost, dojem a look úplně jiný, než pouze s vnitřním.

• Like 1
Odesláno
před 5 hodinami, Sphinxx napsal:

Mimochodem dobrá poznámka, já bych určitě volil oboustranný AR, na BP je to super! Je malinko více exponovaný, ale stojí to za to - čitelnost, dojem a look úplně jiný, než pouze s vnitřním.

Suhlas, sak som aj dal 🙃

Koruniek je milion druhov, tato na Laco mi pride tak akurat k tym hodinkam. Ked som ich skusal, tak ma to vobec netlacilo. Velke hodinky nosim tesnejsie a vyssie upnute, tak toho sa nebojim. (Na bunde to bude uplne ok 😂 ) Preto ma aj laka ta extended… mam este zajtrajsok na editnutie objednavky 😇

Odesláno

Já nevím jestli jsem to přehlédnul, ale jakou plánuješ brát velikost? A jakou velikost hodinek běžně nosíš? 

Odesláno
před 3 hodinami, Sphinxx napsal:

Já nevím jestli jsem to přehlédnul, ale jakou plánuješ brát velikost? A jakou velikost hodinek běžně nosíš? 

Ruku mam placatu 18,5cm tak znesiem aj vacsie. Aktualne mam hodinky od 40 do 46. Objednal som 45 🙃

• Like 1
Odesláno
před 2 minutami, Frantik napsal:

Přesně 🙂 

Ale je to pecka, na tych iwc pilotkach snad nenajdes chybu… vsetko je take ako ma byt, proporcie, farby… Oni to vedia 👍🏼 Mozno raz ked budem velky… 🤣

• Like 1
Odesláno
před 1 hodinou, Frantik napsal:

Souhlas. Jsou to nejlepší B-Uhren. Ja se jim roky vyhýbal, ale nakonec...... 🙂 

B-uhren to nie su, ale su ppci pilotky 😁👍🏼

• Dát hlas 1

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...