Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ahoj, 

nedávno jsem v jiném tématu prosil o radu ohledně koupi prvních lepších hodinek, kde se mi ozvalo spoustu lidí s různými názory. Než si v budoucnu pořídím svoje vysněné Tudor Black Bay Heritage s vinovou lunetou, rozhodl jsem si jako mezikrok pořídit hodinky Certina DS Action Diver o průměru 43mm a referenci C032.607.11.051.0, která má keramickou lunetu.

Hodinky jsem kupoval osobně v Tovys v Jihlavě, kde všichni byli moc ochotní a nákup byl velmi příjemná záležitost. 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Jedná se o moje první "lepší" hodinky a zároveň i první automaty, tak Vám možná moje pocity po týdnu vlastnictví a nošení budou připadat usměvný, berte je s rezervou. 😁Přijde mi, že oproti mým předchozím Festinám mají znatelně vyšší lesk a sytějsí černou. Taky se mi hrozně líbí, že vteřinovka jde plynule a necuká se. Zároveň je super, že mají pouzdro broušené matné a předpokládám, že se díky tomu ztratí mikroškrábance z běžného nošení.

Nejradši bych ale s hodinkami chodil jen v noci - modrá luminosity mě hrozně baví, škoda že takhle nesvítí i ve dne 😁

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří mi poradili na začátku mé hodinkové cesty 🙏 Určitě tohle není první kousek, který jsem pořídil, příště už to ale snad budou Tudory.

• Like 5

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...