Filip89 Odesláno pátek v 18:34 Nahlásit Odesláno pátek v 18:34 Dobry den, je tu nekdo ochotny poradit mi v zacatcich? Zameruji se/ libi se mi ceskoslovenske Primky, a mam tu nekolik problemu, pres ktere se nemuzu dostat. Koupil jsem cca 6 starsich hodinek a u prvnich jsem zacal s rozborkou, cistenim a sborkou. Bojuji s kotvou a nasazenim setrvacniku. Nejde mi to spravne nasadit, nekde delam chybu. dekuji predem, Filip
Filip89 Odesláno pátek v 18:35 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 18:35 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Filip89 Odesláno pátek v 18:36 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 18:36 Prim elegant 17jewels incabloc (mam pocit ze chybi vterinova rucicka)
Bert Odesláno pátek v 18:54 Nahlásit Odesláno pátek v 18:54 Proboha, co Ti ty hodinky udělaly? Přestaň prasit, koukni třeba sem:
Filip89 Odesláno pátek v 19:01 Autor Nahlásit Odesláno pátek v 19:01 (upraveno) Na fotce je stav po koupi, chtel jsem to otevrit a podivat se. Dnes uz mam vytiskly sverakt atd. Dil po dilu jsem vycistil, a slozil, prubezne kontroloval funkcnost, a vlastne, tu kotvu mam stejne jako borec v odkazu cos mi poslal. Neumim zrejme nasadit tu setrvacku. Upraveno pátek v 19:02 uživatelem Filip89
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se