PhoeniX Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Reference ? 4050 Chronograph ? 7050 Case ? Diameter: 46.20 mm height: 16.45 mm length including horns: 53.60 mm ? Solid steel or with black PVD treatment ? Sapphire crystal ? Back case with screws ? Water Resistance: 300 meters Movement ? RSW automatic mechanical (ETA 7753) ? RSW automatic mechanical (ETA 2824-2) Functions ? Chronograph with 3 counters. ? Hours, minutes, seconds and date (3h). Dial ? Black, blue and orange Strap ? Rubber, black or brown veal and alligator leather straps with steel or black PVD pin buckle.
Baker Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Design je rozhodne neotrely, ale na ruku bych to nedal.
smashing Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 to mas pravdu, design je zajimavy. To ja bych na ruku dal s radosti ty horni
1Lachtan Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Dávám palec nahoru - rozhodně zajímavé osobně bych volil ty první
chose Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 to jsou hodinky z robocopa? I´d buy that for a dollar !
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Hm, teď jsem si všiml, že chrono (stopky) bude čitelné jen několikrát za den. Hodinovka s minutovkou zabírají velkou plochu.
chose Odesláno 25. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 Hm, teď jsem si všiml, že chrono (stopky) bude čitelné jen několikrát za den. Hodinovka s minutovkou zabírají velkou plochu. Dobrý postřeh, to je opravdu nedomyšlené. Jinak se mi ten design docela zamlouvá.
PhoeniX Odesláno 25. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 25. dubna 2009 (upraveno) Dobrý postřeh... Ale ne tak dobrý, jako "TAXIKÁŘ". Upraveno 25. dubna 2009 uživatelem PhoeniX
cody Odesláno 26. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2009 Hm, teď jsem si všiml, že chrono (stopky) bude čitelné jen několikrát za den. Hodinovka s minutovkou zabírají velkou plochu. To je pravda z praktickeho hlediska. Ale uprimne, ten kdo chce chrono vyuzivat urcite sahne po necem uplne uplne jinem. Tohle vidim jako hodinky ktere maji svuj styl, jsou neprehlednutelne a tohle chrono ma podle me jediny ucel a to ze tam proste je jako komplikace. Ten kdo si je koupi ho stejne nebude pouzivat. Celkove se mi hodinky libi, citim velike charizma.
farářskej Odesláno 30. května 2009 Nahlásit Odesláno 30. května 2009 ... na druhou stranu se o hranu tý lunety budou dát dobře otevírat lahváče...
PhoeniX Odesláno 30. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. května 2009 ... na druhou stranu se o hranu tý lunety budou dát dobře otevírat lahváče... Pouzdro je fakt "kus", půjde s ním dělat víc věcí.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se