PhoeniX Odesláno 28. dubna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2009 Sinn má konečně pořádné webové stránky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
profik Odesláno 14. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. června 2009 Sinn má konečně pořádné webové stránky. Ty staré byly (jak) z minulého století. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 je tam někde angličtina nebo ceník ? už se u toho vztekám asi 10 minut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 je tam někde angličtina nebo ceník ? už se u toho vztekám asi 10 minut zkus tohle http://www.watchbuys.com/store/pc/sinnwatches.asp tam je sposutu cen http://www.sinnwatch.com/ ceny vlevo sinn.com nezkousej, tam jsou jen zensky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 Nebo si objednej katalog, posílají přiložený ceník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 15. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 zkus tohle http://www.watchbuys.com/store/pc/sinnwatches.asp tam je sposutu cen http://www.sinnwatch.com/ ceny vlevo sinn.com nezkousej, tam jsou jen zensky co to je za neuvěřitelné ceny ? to nebude asi podle Sinn ceníku ---- např. http://sinnwatches.com/proddetail.php?prod=si001 http://www.watchbuys.com/store/pc/viewPrd....mp;idcategory=0 Nebo si objednej katalog, posílají přiložený ceník. copak jsem Kundennummer ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 15. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2009 copak jsem Kundennummer ? Já zapomněl, kobro... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 tady (vpravo) je krásně znázorněná kapsle "vlhkosti" - když jsem to poprvé viděl u caliho na hodinkách tak jsem myslel, že to je héliák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 17. června 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 tady (vpravo) je krásně znázorněná kapsle "vlhkosti" - když jsem to poprvé viděl u caliho na hodinkách tak jsem myslel, že to je héliák Jak moc je to použitelné v praxi. Abych po kapsách nemusel nosit nějaký proužek s odstínem modré a vždycky ho přiložit k hodinkám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Nebo si objednej katalog, posílají přiložený ceník. tak to funguje - už to je doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Jak moc je to použitelné v praxi. Abych po kapsách nemusel nosit nějaký proužek s odstínem modré a vždycky ho přiložit k hodinkám Podla mna to funguje..... resp z fyzikalnej podstaty na tom nema co nefungovat. Ten biely prasok proste postupne modra a to tym viac, cim viac vlhkosti vysaje z vnutra hodiniek. Moje maju teraz dva roky a je to este stale skor biele ako modre aj ked isty nadych uz tam je. Ze by to malo nejaky zasadny vplyv na chod stroja (resp ze by stroj bez toho fungoval horsie) si nemyslim a tiez si myslim ze ked nahodou do hodiniek poriadne natecie (napr nezasrobovana korunka) tak kapsa to urcite nezachrani. Ale je to podla mna dobry indikator toho ze je nieco prehnite (napr tesnenia) alebo toho ze ci predchoziemu majitelovi do hodniniek nenatieklo navysusil ich na akumulacke a nesnazi sa ich strelit skor nez sa to prejavi na ciferniku. Proste zo vsetkych vychytavok co dnes na hodinkach mozno najst mi toto pride ako ta este relativne zmysluplna. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Tak - další můj impulsivní nákup aniž bych viděl výrobek mám za sebou a jsem spokojený než začnu blábolit tak bych chtěl poděkovat Malaketovi, kterému jsem ráno jen tak cvičně poslal SZ kde?kdy?za kolik?proč?zač?nač? se to dá pořídit v NDR - výsledek je: je večer a hodinky mám doma - takže DÍKY nakonec jsem koupil to, pro co jsem se sice definitivně nerozhodl, ale udělal jsem dobře - nemám je ještě moc prozkoumané, ale když to srovnám s mým oblíbeným fortisem, který má dost podobnou cenovku, tak je fortis proti sinn naprostý šrot (bohužel, je to tak ) první foto - pokračování zítra (jdu si s nimi hrát:) ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Tak - další můj impulsivní nákup aniž bych viděl výrobek mám za sebou a jsem spokojený než začnu blábolit tak bych chtěl poděkovat Malaketovi, kterému jsem ráno jen tak cvičně poslal SZ kde?kdy?za kolik?proč?zač?nač? se to dá pořídit v NDR - výsledek je: je večer a hodinky mám doma - takže DÍKY nakonec jsem koupil to, pro co jsem se sice definitivně nerozhodl, ale udělal jsem dobře - nemám je ještě moc prozkoumané, ale když to srovnám s mým oblíbeným fortisem, který má dost podobnou cenovku, tak je fortis proti sinn naprostý šrot (bohužel, je to tak ) první foto - pokračování zítra (jdu si s nimi hrát:) ) daj potom vediet, na čo slúži ta "gulička" na čísle 6. D. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 daj potom vediet, na čo slúži ta "gulička" na čísle 6. D. to je ta kapsle na vlhkost - když to zmodrá tak je čas navštívit lékaře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kasper Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 to je ta kapsle na vlhkost - když to zmodrá tak je čas navštívit lékaře jasne :-) dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 půlhodinový zápas s gumou naštěstí prohrála guma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 půlhodinový zápas s gumou naštěstí prohrála guma Clovece pekny kousek, mas vic fotek ? Gratuluju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 Clovece pekny kousek, mas vic fotek ? Gratuluju. zítra něco vyrobím (snad) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 to me zajima to srovnani s Fortisama. az dopijes lodicku, tak sem neco napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 18. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2009 to me zajima to srovnani s Fortisama. az dopijes lodicku, tak sem neco napis to nemusím vůbec nic psát, stačí si přečíst popis k fortisu a k sinnu (pro začátek) pak si oboje vzít do ruky a srovnat - v poslední řadě se podívat na ceny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se