Přejít na obsah

Carrera vs Aquaracer

pete777

Doporučené příspěvky

Ako su na tom tieto dva typy pri kazdodennom pouzivani, odolnost voci poskriabaniu, vodotesnost..bol som nakloneny carreram/dizajnovo sa mi viac pacia/ ale vydrzia plavanie, morsku vodu,bicykel atd..? Aquaracery sa mi zdaju trochu solidnejsie, skor "na robotu". Hodinky neskladam nikdy, nepracujem sice manualne ale velky pozor si nedavam.. carrera vs aquaracer

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

uz samotna vodotesnot ti napovie ako asi budu hodinky odolne... Takze v tomto smere urcite vyhravaju aquaracere... Ked chcem hodinky aj na bajk, tak neviem ci su automaticke strojceky ta spravna volba...

Hodinky co si pozeras su pomerne dost odlisne. Aj ked sa velkostou moc nelisia, ale kvoli lunete budu tie carrery vyzerat urcite vacsie. Carrery su skutocne velmi elegatne a v pohode ich mozes mat aj k obleku. Tie aqaracere, kedze su to potapky tak prirodzene vyzeraju viac casual... Presne tie aq mam, len s modrym cifernikom takze mozes ceknut aj zive fotky http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...mp;#entry223471

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow

to pete77 - na fóru jsem patrně známý svým odporem k firmě TAG Heuer. Od té doby co si člen pod nickem cody koupil Aquaracery jsem si názor poopravil. Kup si v každém případě tento model a budeš zajisté velice spokojený. Pod pojmem Carrera si představuji obyčejný komerční typ, který Ti kromě líbivého designu nenabídne žádnou přidanou hodnotu. Aquaracery jsou krásné, bytelné hodinky, které budeš moci využívat pro Tebou zmíněné aktivity kromě již zmíněné cyklistiky. Kolo by mohlo hodinkám hodně ublížit !!

Odkaz ke komentáři

dakujem vsetkym za odpovede. aby som to uviedol na pravu mieru, nie som ziadny biker, to som myslel skor rekreacne raz za cas..islo mi o to aby som nemusel rozmyslat nad skladanim hodin pri kazdej druhej prilezitosti..myslim ze zvolim aquaracery.. a kedze obleky vdaka mojmu povolaniu nosit nemusim, tak casual vyzor aqua nebude rusit..

mik@: idem studovat fotecky :)

Odkaz ke komentáři

Ahoj pete, Aquaracery nad kteryma premyslis jsou moc pekne hodinky. Jedine co jsem si vsiml ze na foru zaznelo za vytku je tah nebo spona. Ted nevim. Ale nebral bych to na tvem miste v potaz, vetsinou jsme hnidopychove a nevime uz roupama co na hodinkach hledat za mouchy:-) Ja mam jiny model Aquareceru http://www.tagheuer.com/the-collection/aqu...w=CN211A.BA0353 takze osobni zkusenost s tema tvejma nemam. Tusim ze je mel jeste vazeny clen fora Peta-biker. Napis mu, urcite ti take rad poradi. Jinac me se libi vice s modrym cifernikem.

Upraveno uživatelem cody
Odkaz ke komentáři

ahoj cody, ten tah je na tom mojom type naozaj trochu iny, mne sa celkom paci..s tou modrou si mi nasadil chrobaka do hlavy, povodne som modre chcel potom som si povedal ze cierna je klasika, teraz sa mi zase zacina zdat nudnejsia ako modra, no musim to premysliet

Klasika je modra, to je jasna vec.

Odkaz ke komentáři

musim priznat, ze som z vyberom modrej farby nevahal... potapky, aqua v nazve, no to musia byt modre, neni o com... Teraz by som mozno viac uvazoval nad ciernym cifernikom, lebo k obleceniu by boli urcite univerzalnejsie, ja mam modrych veci celkom malo (vsetko sive, cierne...) takze moc mi to s hodinkami neladi... Keby si uvazoval o dokupeni cierneho kaucuku (+- 75eur) tak opat by urcite lepsie isiel ciernym cifernikom ako s modrym. Modry cifernik je naozaj krasny, ale ten cierny je proste univerzalnejsi (aj ked som ho teda este na zivo nevidel... :P).

Odkaz ke komentáři

Ahoj ja som sa tiez rozhodoval medzi TH Aquaracer a TH Carrera. Rozhodol som sa pre Aquaracer presne z dovodov ktore pises. Oblekovky sa daju dokupi neskor, AQ mi pridu viac na denne nosenie i ked je to vec vkusu.

Mam ich cca 10 mesiacov a presnost je uplne super. -1 sec za den pri dennom aj nocnom noseni. Par krat som uz s nim aj udrel do dveri a tak a ziadne vacsie poskodenie az na par vlasovych skrabancov. Jedine k comu mam vyhradu je tah a spona. Obe sucasti naramku su strasne doskriabane az mi to pride fakt moc na to ako kratko ich mam. Ale ako mi raz povedal jeden tu skuseny clen:

"Co sa lahko poskriabe, da sa aj lahko vylestit" tak uvidime ked ich budem davat do servisu na udrzbu ci to bude take lahke.

Konkretne mam tento typ: http://www.tagheuer.com/the-collection/aqu...=WAF2010.BA0818 V reali su ale ovela krajsie.

Upraveno uživatelem speedersky
Odkaz ke komentáři

No zrovna TH Carrera mi jako "jenomoblekovky" nepřijdou, naopak se mi zdají lépe zpracované, než potápky. Na těch mi vadí neoriginální design (to už tu bylo x-krát) a strrrrrrrašně prázdnej ciferník. Prostě nuda. Já bych určitě volil Carrery, imho se hodí i k obleku i k riflím.

Odkaz ke komentáři

Podle meho vkusu bych obecne rekl, ze modre jsou hezci na pohled a cerne univezralnejsi k obleceni.

Modre vzdy zaujmou a mohou nekoho casem omrzet (me teda ne), cerne jsou fadni ale budou se libit furt.

U potapek potazmo hodinek na ven bych radeji modrou (nebo zlutou, cervenou...) u hodinek do spolecnosti bych dal prednost cerne.

Z toho plyne, ze si musis koupit minimalne jedny hodinky na ven a jedny do spolecnosti :oneeyed02:

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

Teď nejspíš plácnu něco úplně mimo, ale proč si vybírat mezi nevtíravou elegancí a odolností a nesáhnout radši po řadě, která nabídne obojí? Tím samozřejmě myslím modelovou řadu Link... třeba ten model s kalibrem 5, odolností 200 m a day-datem mě hodně často straší ve spánku... podle mě se hodí dokonale k obleku, k džínám i do plaveček :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...