Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Pánové.....asi trochu došlo na vaše slova....šílený číslíčkový Gilius je momentálně zaláskovaný do mechanických chronografů........zjistil jsem,že nutně POTŘEBUJU něco ve stylu Strel.......na číslíčka jsem rozhodně nezanevřel,ale vidím to tak,že další hodinky budou takové.....buď vintážní Strely,nebo ty Čínské chrona.......nebo něco v tom smyslu. Může za to hlavně tolja,jehož vlákno s fotkama UG a Strel poslední týden oslintávám.........holt mne to trefilo Jen jsem se z toho potřeboval vykecat.......
Gorg Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Gilius napsal: Pánové.....asi trochu došlo na vaše slova....šílený číslíčkový Gilius je momentálně zaláskovaný do mechanických chronografů........zjistil jsem,že nutně POTŘEBUJU něco ve stylu Strel.......na číslíčka jsem rozhodně nezanevřel,ale vidím to tak,že další hodinky budou takové.....buď vintážní Strely,nebo ty Čínské chrona.......nebo něco v tom smyslu. Může za to hlavně tolja,jehož vlákno s fotkama UG a Strel poslední týden oslintávám.........holt mne to trefilo Jen jsem se z toho potřeboval vykecat....... Blahopreju...
Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Gorg napsal: Blahopreju... ještě není k čemu...ještě jsem nic nekoupil....ale silně...silně mne to trefilo........
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Gilius: Tenhle pocit znám, když jsem na prvním pražském srazu viděl jeden takový vintage chronograph, tak jsem ho o týden později koupil a teď utrácím nekřesťanské peníze za jejich renovaci, aby byly 100% Koukej si něco pořídit! To tě vyléčí z té digitální nákazy :D
Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 asi pořídím.....ještě budu chvilku šetřit a odolávat....... a určitě se neraduj,z digitálek mne to rozhodně nevyléčí......
Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 kibi napsal: Strely...? skvela volba... mam ted jedny pred sebou... jojo...Ty za to taky tak trochu můžeš.......
Gilius Odesláno 30. dubna 2009 Autor Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 kibi napsal: ja? ja? ja? no dobre, to je mozne... až je nafotíš na tom NATO strapu.....poslintám všechno okolo sebe.....
CzechJoker Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 (upraveno) Gilius napsal: asi pořídím.....ještě budu chvilku šetřit a odolávat....... a určitě se neraduj,z digitálek mne to rozhodně nevyléčí...... Jeden průměrný EMI a budeš vyléčený. Gratuluju, jsi na správné cestě, slovy mé oblíbené písně "...holy path to ****..." Edit: kurňa, to už se místo slova peklo hvězdičkuje? To je hezký, připomíná mi to epizodu ze Simpsonů, jak Homer volil Al-Gora, ať klikl na co klikl, furt mu vycházel Walker B... Upraveno 30. dubna 2009 uživatelem CzechJoker
nAscA Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Jo taky jsem mel pocit, ze potrebuju neco jineho nez digi.... Popravde, jsem z tech Carrer porad nadseny, ale primelo me to koupit jeste asi patery Frogmany a jedny vzacnejsi 5600... takze se mi to vse pekne prodrazilo. Varuju te.
Návštěvník Tada Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Gilius: A tenhle pocit trochu znám i z elektronického hlediska, které ti je bližší - zbláznil jsem se do ladičkových hodinek
pavča Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Já se Tvému částečnému posunu v zaměření vůbec nedivím. Já jsem od mládí fanda na elektroniku, živím se jí celý život, ale mechanické hodinky, to je nádhera a elegance a svět sám pro sebe. Digitálky také mám, ale bez mechanických hodinek by se mi nedobře žilo a byl bych smutný člověk.
nAscA Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Gilius s tim aprilem ses o mesic sekl.
Kirn Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 na aukru teď visely nějaké poljotky a možná nebudou za moc, zkus to anebo moc pěkný kousek je ten od Snowa v sekci prodej nebo ti pošlu Ruhly stejně se mi tu na ně práší a ty uvidíš, jesli ti půjde poznávat čas bez digi displeje. stejně bych pro jistotu doporučil začít s indikátorem den/noc, aby to na tebe nebylo moc hrr
docent_tecka Odesláno 30. dubna 2009 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2009 Gile - mam pro tvoji novou slabost pochopeni
Gilius Odesláno 1. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. května 2009 4 Docent - jojojo......to je přesně ono!!!!! Něco takovýho(i když,narovinu,zatím o kousek vedou ty čínské SeaGull 1963). 4nasca- jakej apríl????? 4 kirn - ty Gigandenty jsou něco jiného........a to poznání času.....ehm....kdyžtak juknu na mobil,když si nebudu jistej,ne?
Pietro103 Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 Gilius napsal: 4 Docent - jojojo......to je přesně ono!!!!! Něco takovýho(i když,narovinu,zatím o kousek vedou ty čínské SeaGull 1963). 4nasca- jakej apríl????? 4 kirn - ty Gigandenty jsou něco jiného........a to poznání času.....ehm....kdyžtak juknu na mobil,když si nebudu jistej,ne? Myslis tieto ciny ?
nAscA Odesláno 1. května 2009 Nahlásit Odesláno 1. května 2009 (upraveno) Gilius napsal: 4nasca- jakej apríl????? Znas to? 1. dubna, delani si zertiku, apod. Rika se tomu APRIL ... Myslel jsem to tak, ze si z nas delas srandu. Upraveno 1. května 2009 uživatelem nAscA
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se