odklizec Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 sheepeck napsal: Jen jsem si u nich teď nedávno všimnul jedné věci. Je to rok, co jsem si je pořídil a tehdy si jim datum o půlnoci měnilo tak dvě minutky před půlnocí. Teď, po roce, je to asi 5, 6 minut. Kasli nato, to je v pohode. To bys teprve videl, jak dlouho to trva chronografum s eta 7750 Tam se to zacne menit tak hodinku pred a skonci hodinku po nebo tak nejak. Proste sileny cas. Tak to proste je
Ondraj Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 Ale Omega s modifikovanou 7750 to má přehozené za chvíli.
Honza49 Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 To maniak Maroš není český bratr, je Slezský bratr
sheepeck Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 odklizec napsal: sheepeck napsal: Jen jsem si u nich teď nedávno všimnul jedné věci. Je to rok, co jsem si je pořídil a tehdy si jim datum o půlnoci měnilo tak dvě minutky před půlnocí. Teď, po roce, je to asi 5, 6 minut. Kasli nato, to je v pohode. To bys teprve videl, jak dlouho to trva chronografum s eta 7750 Tam se to zacne menit tak hodinku pred a skonci hodinku po nebo tak nejak. Proste sileny cas. Tak to proste je Mě nedělá hlavu rychlost přecvaknutí datumu, ani těch 5 minut před půlnocí, ale spíš to, že to před rokem byly 2 minuty před půlnocí. Aby se mi pak v důchodu to datum náhodou neměnilo v poledne, víš?
Návštěvník Kamil Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 sheepeck napsal: Mě nedělá hlavu rychlost přecvaknutí datumu, ani těch 5 minut před půlnocí, ale spíš to, že to před rokem byly 2 minuty před půlnocí. Aby se mi pak v důchodu to datum náhodou neměnilo v poledne, víš? To půjdeš do důchodu až ti bude 200 let?! :lol:
sheepeck Odesláno 18. července 2006 Nahlásit Odesláno 18. července 2006 No co já vím - snažím se žít zdravě a myslím pozitivně. Ale vážně. Pokud by se to takto posunovalo i nadále, je to věc která se dá seřídit?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se