Mav Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Tak jelikož jsem tu tohle téma neviděl, tak mi to nedalo a zakládám ho. Takže, pánové, jak vidíte naše dosavadní účinkování a naše šance na medaile?
boo-beek Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Myslim, ze nasesance na medaily se zvedly - posledni dva zapasy tam byla slusna utocna sila. Cetl jsem k tomu nejakej komentrar, myslim, ze ve sportu, kde typek psal, ze nam nezbyva nic jineho, nez soupere prestrilet - malo obrancu, brankar sice OK, ale porad ne nejaka extra opora... A to zni celkem slibne, zapasy s treba 10 goly bych si nechal libit Myslim, ze nasesance na medaily se zvedly - posledni dva zapasy tam byla slusna utocna sila. Cetl jsem k tomu nejakej komentrar, myslim, ze ve sportu, kde typek psal, ze nam nezbyva nic jineho, nez soupere prestrilet - malo obrancu, brankar sice OK, ale porad ne nejaka extra opora... A to zni celkem slibne, zapasy s treba 10 goly bych si nechal libit
Mav Odesláno 5. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Jo, taky myslím, že naše šance stouply. Hlavně je dobře, že teď nepůjdeme na Rusko, ale "jen" na Švédy. Pokud budou hrát jako v posledních dvou zápasech, tak by to mohlo být dobrý.
nAscA Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 No medaile by byt mohla, jen nejak nechapu to nadseni fanousku. Zatim proti silnym prohrali. Tak snad to vyjde. S rusy se nastesti muzou potkat az ve finale.
Mav Odesláno 5. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. května 2009 nAscA: musíš to brát tak, že v hokeji prohráváme se silnými, ale ve fotbale prohráváme snad už úplně s každým
KGrob Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Tak jelikož jsem tu tohle téma neviděl, tak mi to nedalo a zakládám ho. Takže, pánové, jak vidíte naše dosavadní účinkování a naše šance na medaile? Mám obavy z těch pouhopouhých šesti beků, zaskakování útočníků vzadu to určitě nefunguje. Jinak fandím. Mám radost z Hradečáků (Michálek,Kotalík,Marek) btw: věřím v postup (dopředu jsme ohromě silní)
Návštěvník Snow Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 (upraveno) Nesleduji, nenadávám, z hokeje mě zajímá jen NHL. Můj mnohaletý kůň Chicago Blackhawks se dostal po dlouhém půstu do Play Off. Těším se na pokoření dalšího soupeře, kterým je Vancouver Canucks. Chicago Blackhawks Edit - úprava příspěvku Upraveno 5. května 2009 uživatelem Snow
New X-Bob Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Já ani nevim, že se něco hraje.....
Mike. Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Já žiju hokejem už od dětství (i když ho aktivně nehraji). Nesleduji, nenadávám, z hokeje mě zajímá jen NHL. Můj mnohaletý kůň Chicago Blackhawks se dostal po dlouhém půstu do Play Off. Těším se na pokoření dalšího soupeře, kterým je Vancouver Canucks. Chicago Blackhawks Edit - úprava příspěvku Já fandím Bostonu a jsem rád, že jsou konečně v play-off, pak mám ještě rád Phoenix, ale těm se moc nedaří ... A zrovna v tomto duelu fandím Vancouveru.
Návštěvník Snow Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Já fandím Bostonu a jsem rád, že jsou konečně v play-off, pak mám ještě rád Phoenix, ale těm se moc nedaří ... A zrovna v tomto duelu fandím Vancouveru. To od Tebe není hezké, dalším mým oblíbeným týmem je letos nepostoupivší Toronto Maple Leafs.
Mike. Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 To od Tebe není hezké, dalším mým oblíbeným týmem je letos nepostoupivší Toronto Maple Leafs. Každý fandí někomu jinému.
Maker Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 sledujem a nadavam zevraj sa nam zmenila telefonicka predvolba do Ciech na +08 aj vy ste to zaznamenali?
vlabar Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 sledujem a nadavam zevraj sa nam zmenila telefonicka predvolba do Ciech na +08 aj vy ste to zaznamenali? Stane se ... vůbec bych se tím netrápil Mimochodem, obávám se, že úspěch na MS může být pouze za předpokladu excelentních výkonů brankáře ... Gólmany momentálně nemáme, nic proti Štěpánkovi, ten může vyrůst, ale na současném MS to nebude. Ale díky, že už tam není ten nemehe Hnilička.
Mav Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 7. května 2009 vlabar: taky mám obavy z obrany a z brankáře, naší nejlepší obranou tedy bude muset být pořádný útok
maty Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 sledujem a nadavam zevraj sa nam zmenila telefonicka predvolba do Ciech na +08 aj vy ste to zaznamenali? Bral bych to s humorem, priste se bude darit lip ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Já fandím Bostonu a jsem rád, že jsou konečně v play-off, pak mám ještě rád Phoenix, ale těm se moc nedaří ... Byl jsem se na ne podivat minuly rok ,kdyz rosekali Ottawu.Maji famozni utok a skvelou,emotivni pocatecni show---negativne na me zapusobila stara a spinava hala,spojena s nadrazim a hlavne vykon Chary ,u ktereho jsem nepobral,na co ho tam vlasne drzi,ale celkovy dojem z jejich hry a budovani tymu pod novym manazerem je vynikajici
nAscA Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 V NHL bohuzel fandim San Jose Sharks (pres sezonu je to super, ale ta play off ) Jaky vysledek dneska tipujete?
Gilius Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Jaky vysledek dneska tipujete? Jako repre??? mno...jedeme domů.......
Pege1012 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Ja myslim, že to naši dotáhnou až do terstneho střílení a potom nám bude přát štěstíčko a o jednu branku to dáme a zůstaneme abychom v té blamáži mohli pokračovat.
boo-beek Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Odesláno 7. května 2009 Jaky vysledek dneska tipujete? CZ:SW 7:5 Dzegr 3-4 body, Elias a Hemsky po 2-3 a zbytek se uvidi Obranu nemame, brankari taky nejsou uplne top, tak je proste musime vsechny rozsekat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se