Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jelikož jsem tu tohle téma neviděl, tak mi to nedalo a zakládám ho.

Takže, pánové, jak vidíte naše dosavadní účinkování a naše šance na medaile?

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Myslim, ze nasesance na medaily se zvedly - posledni dva zapasy tam byla slusna utocna sila.

Cetl jsem k tomu nejakej komentrar, myslim, ze ve sportu, kde typek psal, ze nam nezbyva nic jineho, nez soupere prestrilet - malo obrancu, brankar sice OK, ale porad ne nejaka extra opora... A to zni celkem slibne, zapasy s treba 10 goly bych si nechal libit ;)

Myslim, ze nasesance na medaily se zvedly - posledni dva zapasy tam byla slusna utocna sila.

Cetl jsem k tomu nejakej komentrar, myslim, ze ve sportu, kde typek psal, ze nam nezbyva nic jineho, nez soupere prestrilet - malo obrancu, brankar sice OK, ale porad ne nejaka extra opora... A to zni celkem slibne, zapasy s treba 10 goly bych si nechal libit ;)

Odesláno

Jo, taky myslím, že naše šance stouply. Hlavně je dobře, že teď nepůjdeme na Rusko, ale "jen" na Švédy.

Pokud budou hrát jako v posledních dvou zápasech, tak by to mohlo být dobrý. :)

Odesláno

No medaile by byt mohla, jen nejak nechapu to nadseni fanousku. Zatim proti silnym prohrali. Tak snad to vyjde. S rusy se nastesti muzou potkat az ve finale.

Odesláno
Tak jelikož jsem tu tohle téma neviděl, tak mi to nedalo a zakládám ho.

Takže, pánové, jak vidíte naše dosavadní účinkování a naše šance na medaile?

Mám obavy z těch pouhopouhých šesti beků, zaskakování útočníků vzadu to určitě nefunguje. Jinak fandím. Mám radost z Hradečáků (Michálek,Kotalík,Marek)

btw: věřím v postup (dopředu jsme ohromě silní)

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Nesleduji, nenadávám, z hokeje mě zajímá jen NHL. Můj mnohaletý kůň Chicago Blackhawks se dostal po dlouhém půstu do Play Off. Těším se na pokoření dalšího soupeře, kterým je Vancouver Canucks.

Chicago Blackhawks

Edit - úprava příspěvku

Upraveno uživatelem Snow
Odesláno

Já žiju hokejem už od dětství (i když ho aktivně nehraji). armata_PDT_01.gif

Nesleduji, nenadávám, z hokeje mě zajímá jen NHL. Můj mnohaletý kůň Chicago Blackhawks se dostal po dlouhém půstu do Play Off. Těším se na pokoření dalšího soupeře, kterým je Vancouver Canucks.

Chicago Blackhawks

Edit - úprava příspěvku

Já fandím Bostonu a jsem rád, že jsou konečně v play-off, pak mám ještě rád Phoenix, ale těm se moc nedaří ...

A zrovna v tomto duelu fandím Vancouveru. armata_PDT_18.gif

tim-thomas.jpg

Návštěvník Snow
Odesláno
Já fandím Bostonu a jsem rád, že jsou konečně v play-off, pak mám ještě rád Phoenix, ale těm se moc nedaří ...

A zrovna v tomto duelu fandím Vancouveru. armata_PDT_18.gif

To od Tebe není hezké, dalším mým oblíbeným týmem je letos nepostoupivší Toronto Maple Leafs.

Odesláno
sledujem a nadavam :crying_anim02:

zevraj sa nam zmenila telefonicka predvolba do Ciech na +08

aj vy ste to zaznamenali? :wallbash:

Stane se ... vůbec bych se tím netrápil :)

Mimochodem, obávám se, že úspěch na MS může být pouze za předpokladu excelentních výkonů brankáře ... Gólmany momentálně nemáme, nic proti Štěpánkovi, ten může vyrůst, ale na současném MS to nebude.

Ale díky, že už tam není ten nemehe Hnilička.

Odesláno

Byl jsem se na ne podivat minuly rok ,kdyz rosekali Ottawu.Maji famozni utok a skvelou,emotivni pocatecni show---negativne na me zapusobila stara a spinava hala,spojena s nadrazim a hlavne vykon Chary ,u ktereho jsem nepobral,na co ho tam vlasne drzi,ale celkovy dojem z jejich hry a budovani tymu pod novym manazerem je vynikajici

Odesláno

Ja myslim, že to naši dotáhnou až do terstneho střílení a potom nám bude přát štěstíčko a o jednu branku to dáme a zůstaneme abychom v té blamáži mohli pokračovat. :thumbsup_anim:

Odesláno
Jaky vysledek dneska tipujete?

CZ:SW 7:5

Dzegr 3-4 body, Elias a Hemsky po 2-3 a zbytek se uvidi ;)

Obranu nemame, brankari taky nejsou uplne top, tak je proste musime vsechny rozsekat :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...