Návštěvník Snow Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Já fandím Bostonu a jsem rád, že jsou konečně v play-off Škoda, že vám odešel kanonýr Brian Rolston. Kam byl draftován, nebyl to Phoenix ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Škoda, že vám odešel kanonýr Brian Rolston. Kam byl draftován, nebyl to Phoenix ? Ten už tam není delší dobu, odešel do Minnesoty a teď myslím hraje v NJ. Jinak doufám, že dnes vyhrajeme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Škoda, že vám odešel kanonýr Brian Rolston. Kam byl draftován, nebyl to Phoenix ? Snowe-ja to nepsal,jen jsem odpovidal Mikemu------U Devils jsem byl na prohlidce haly a reknu vam ,to je pecka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Ten už tam není delší dobu, odešel do Minnesoty a teď myslím hraje v NJ. Jinak doufám, že dnes vyhrajeme. Neco malo pro tebe Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Neco malo pro tebe Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Pekna fota, ale docela hodne prazdnych mist. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 fotky moc pěkné, díky za ně. tak doufám, že se nám dneska zadaří, za chvíli to začíná Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
XXXfazerXXX Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Pekna fota, ale docela hodne prazdnych mist. Nechci zbytecne kecat o vecech,ktere jsou zname----------ty mista jsou skoro vsechny plny.Akorat vsichni zerou a nakupujou na chodbach a hokej zajima asi tak jednu petinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 ... nahození na Štěpánka a gól Sorry pánové, ale opora v bráně je základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Konec ve čtvrtfinále - tradičně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 tak, co se obrany a golmana týče, tak se bohužel naplnily nejčernější obavy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Chyba nebyla ani tak ve Stepankovi, ale v tolik opevovanem utoku. xxxxxfazerxxxxx to mi rekni, ze 3/4 lidi chodi po kramech. (vrchni patro temer prazdne). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 (upraveno) Sorry pánové, ale opora v bráně je základ No jo, kdyby Růža překousl Mensátorovi vychytané finále proti Slávii... Je mi líto Jágra, kterýho si hodně vážím a byl dle mého naším nejlepším hráčem. Jenom mi v tom dnešním zápase chybělo (do našeho vstřeleného gólu) větší nasazení, hecování, důraz. Upraveno 7. května 2009 uživatelem ricous Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mav Odesláno 7. května 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 On ten útok nebyl zas až tak špatný, ale bohužel na tyčky se nehraje a dvakrát jsme puk neprotlačili za čáru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 NO jen jeden gol, a presilovky na houby... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas1972 Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 On ten útok nebyl zas až tak špatný, ale bohužel na tyčky se nehraje a dvakrát jsme puk neprotlačili za čáru jj, s tyčkama se zápasy nevyhrávají Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 (upraveno) pro spravení nálady.... http://www.youtube.com/watch?v=MCAG-GhY3Jg. Světová špička je hrozně vyrovnaná a play off na jeden zápas v takhle rychlé hře je o štěstí. My jsme si ho vybírali vrchovatě před pár lety. Tak ať si ho teď užijou jiní... Osobně mám radost, že do nároďáku se dostávají noví mladí hráči a jsou vidět. Show must go on Upraveno 7. května 2009 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 No jo, kdyby Růža překousl Mensátorovi vychytané finále proti Slávii... Je mi líto Jágra, kterýho si hodně vážím a byl dle mého naším nejlepším hráčem. Nemyslím si, že by Mensator pomohl ... S druhou větou souhlasím, Jágra si také vážím. Co se dá dělat, snad příští rok ... Doufám, že zítra vypadne Rusko a Kanada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlabar Odesláno 7. května 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2009 Chyba nebyla ani tak ve Stepankovi, ale v tolik opevovanem utoku. xxxxxfazerxxxxx to mi rekni, ze 3/4 lidi chodi po kramech. (vrchni patro temer prazdne). Sorry, ale problém byl právě v bráně. Pustil v podstatě 2 laciné góly, ten první přes rameno a to nešťastné nahození. Zápas proti Kanadě (3 střely = 3 góly v oslabení) bych raději ani nevzpomínal. Nicméně, jak jsem psal již výše, nic proti Štěpánkovi, ale jeho čas prostě ještě neuzrál. Možná to bude jednou dobrý brankář ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se