Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

B)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Moc povídání k nim zatím nemám - je to dědictví po babičce (resp. po dědovi nebo po pradědovi - informace se různí). Jsou funkční, přesnost ani rezervu chodu jsem zatím neměřil. (ale udělám to).

Průměr bez korunky/s korunkou: 33/35mm

Celková délka: 43mm

O tom co jsou zač víte 100% víc jak já, takže se spíše nechám poučit B)

Zbavovat se jich nemíním, naopak bych jim rád nadělil původní lesk a slávu a zachoval pro budoucí generace - myslím, že by si to zasloužily :)

Uvítám jakékoliv info - předem díky B)

P.S. nějak jsem předtím nestihl dopsat povídání a teď jsem nenašel možnost editace...

• po 2 týdnech...
Odesláno
Moc povídání k nim zatím nemám - je to dědictví po babičce (resp. po dědovi nebo po pradědovi - informace se různí). Jsou funkční, přesnost ani rezervu chodu jsem zatím neměřil. (ale udělám to).

Průměr bez korunky/s korunkou: 33/35mm

Celková délka: 43mm

O tom co jsou zač víte 100% víc jak já, takže se spíše nechám poučit B)

Zbavovat se jich nemíním, naopak bych jim rád nadělil původní lesk a slávu a zachoval pro budoucí generace - myslím, že by si to zasloužily :)

Uvítám jakékoliv info - předem díky B)

P.S. nějak jsem předtím nestihl dopsat povídání a teď jsem nenašel možnost editace...

Můj a náš společný přítel André Stoppok z Glashutte o těchto hodinkách s kalibry 60.1. až 60.3. mluví velice uznale, v nejbližší době k němu posílám jedny GUB s kalibrem 60.1., vzhledem k tomu, že to jsou už ale historické kousky, tak má omezený výběr číselníků - to je jediná nevýhoda. Zkontaktuj ho na http://www.as-glashuette.de/, uvidíš, co Ti řekne.

Odesláno

Nebo kdyz by ses rozhodl pro "domaci" renovaci, obnovit zlaceni pouzdra a korunky (vypada, ze je puvodni) nebude problem. Cifernik je take v dobrem stavu. Jen ty rucky a sklo (pokud je plastove, pujde prelestit). No a pak jeste nejaky vintage remen by Sima Prague a je to ;)

Odesláno
Nebo kdyz by ses rozhodl pro "domaci" renovaci, obnovit zlaceni pouzdra a korunky (vypada, ze je puvodni) nebude problem. Cifernik je take v dobrem stavu. Jen ty rucky a sklo (pokud je plastove, pujde prelestit). No a pak jeste nejaky vintage remen by Sima Prague a je to ;)

Přesně takhle to asi i dopadne - nechám vyčistit strojek (při té příležitosti obnovit zlacení), co z ručkama - to zatím netuším, sklíčko je plastové, tak to snad zvládnu rozlestit a číselník plánuji zanechat tak jak je B)

Jinak, rezerva chodu je 41.5 hodiny, ale přesnost nějak průběžně zapomínám sledovat, přibližně 20-30 vteřin do plusu za 24 hodin.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...