Pavel K. Odesláno 11. května 2009 Nahlásit Odesláno 11. května 2009 Moc pěkný - moje krevní skupina Gratuluju!
Kaja Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Dneska mi kolega v práci udělal radost, přestože moje B-42 viděl už před 2 lety tak mi dneska na sluníčku čučel na kaučuk kterej jsem tam nedávno po pul roce od pořízení dal a povídá mi co to je za sklíčko, myslel že ho tam nemám ...tak to jen tak pro povzbuzení přátel značky
spiderer Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 Dneska mi kolega v práci udělal radost, přestože moje B-42 viděl už před 2 lety tak mi dneska na sluníčku čučel na kaučuk kterej jsem tam nedávno po pul roce od pořízení dal a povídá mi co to je za sklíčko, myslel že ho tam nemám ...tak to jen tak pro povzbuzení přátel značky Holt kolega asi spatne vidi, ten tvuj upatlanec jde videt na 50 metru a ani Fortisi antireflex to nezachrani
Kaja Odesláno 12. května 2009 Nahlásit Odesláno 12. května 2009 ty si dej pryc ten fortis od toho breitlingu, hodinkovej distributore ...nech moje fortisy mi v klidu delat radost
mcbrody Odesláno 25. května 2009 Nahlásit Odesláno 25. května 2009 Co dodat....Nádhera....Taky jsem Fortiskám propadl , mám ty samé v Marinmasteru...Co mě ale překvapilo je, jak jsou fantasticky nafocené. Naprosto profesionální práce. Jestli se focenín neživíš, měl by jsi začít.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se