Jakubisko Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Tak uz v tom zase litam. Po par dnech rozvahy, vyckavani a snahy odolat jsem spadnul do dalsich hodinek. Tentokrat vyjmecne do svycarskych - FORTIS. Jsou to moje prvni fortisky a jsem z nich zcela nadseny. Narovinu rikam, ze jejich zpracovani je masivnejsi, nez moje velebene Colty (ktere jsou ale presto na mem soukromem hodinkometru o par stupinku vyse). Samotne zpracovani nema cenu popisovat. Venuje se mu napr. Baker ve sve peclive recenzi. Spis napisu par dojmu, ktere se naskytaji po odpoledni na ruce. Prvni dojem je velikost - na me ruce 17cm pusobi obrovsky. Presto sedi na ruce perfektne. Dale bych chtel okomentova tah. Jeho zkracovani/prodluzovani jde snadno - staci jeden maly sroubovacek a kdyz nepoztracite sroubky, udelate to na kolene. Co je ovsem tristni je spona a jeji zapinani, resp. rozepinani. Dnes jsem to absolvoval ctyrikrat a mam od toho uplne strhany palec. Doufam, ze se to casem ochodi a pujde to lepe. Je pravda, ze hodinky jsou defacto nove. Poslednim bodem je antireflex - panove lepsi jsem jeste nevidel. Mozna na IWC, ale to je jina kategorie. Na zaver bych chtel podekovat milosklikarovi za perfektni predani. Ac jsme dopoledne byli jeste 200km od sebe, odpoledne jsme se sesli na puli cesty s minutovou presnosti. No a ted nejake fotky, abych nekecal do vetru... Jedna animacka s UV svetlem... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Druha bleskovka... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Gratuluju Jakube, Fortisy jsou pekny hodinky, ale s tim AR si dovolim nesouhlasit, ja nevidel lepsi nez je na Beckach.
skalis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Gratuluji! Tyhle fortisky se mi libi. Ta druha fotka pekne ukazuje kvalitu antireflexu, jakoby ani nemely sklo.
spiderer Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Gratuluju Kubo, s kvalitou antireflexu jsem byl u Fortisu spokojen, ale nijak vyjimecny mi taky neprisel
KFL Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Dobra volba, gratuluju . Resil jsem je asi dva dny, zive okukoval, ale nakonec se rozhodl, ze si pockam a nasetrim na neco vetsiho .
JanC Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Moc pěkné, gratuluji, ta druhá fotka je velice zdařilá, přeji ať se spona rozchodí a hodinky přinášejí už jenom radost:)
New Milis Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Ta svině se bohužel moc nerozchodí, ale taky gratuluju. K Fortisu lze za krátkou dobu získat silnou náklonnost, vedoucí k závislosti. Nevím, čím to je ale je to tak.
Kalifx Odesláno 5. května 2009 Nahlásit Odesláno 5. května 2009 Gratuluju Jakube, Fortisy jsou pekny hodinky, ale s tim AR si dovolim nesouhlasit, ja nevidel lepsi nez je na Beckach. Kubo gratuluju. Fortis mě opravdu hodně láká. Ty, které mě zajímají nejvíc jsem viděl na ruce člena "lib" a musím říct, že to byla láska na první pohled. Ale abych vysvětlil tu citaci - souhlasím s Bakerem. Prostě nejlepší antireflex je na Béčkách. Minulý týden za mnou do kanceláře přišel kolega (hodinkovej laik) a já měl zrovna Steelfishe položený na stole. Chvilku na ně koukal a pak řek: "K...a, kde maj ty hodinky sklíčko?!?!" Pak se kouknul pořádně a řek: "Je tam!... No to mě poser!"... Co dodat?
Jakubisko Odesláno 6. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Kubo gratuluju. Fortis mě opravdu hodně láká. Ty, které mě zajímají nejvíc jsem viděl na ruce člena "lib" a musím říct, že to byla láska na první pohled. Ale abych vysvětlil tu citaci - souhlasím s Bakerem. Prostě nejlepší antireflex je na Béčkách. Minulý týden za mnou do kanceláře přišel kolega (hodinkovej laik) a já měl zrovna Steelfishe položený na stole. Chvilku na ně koukal a pak řek: "K...a, kde maj ty hodinky sklíčko?!?!" Pak se kouknul pořádně a řek: "Je tam!... No to mě poser!"... Co dodat? No dobra, tak jsou srovnatelne (porovnavano na Coltech a techto Fortiskach) Alda: Netusil jsem, ze Fortis umi i takovy bauhaus styl! Pekne...
abbot Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Tak mě napadá je tam nějaká luminescence ?
Darek73 Odesláno 6. května 2009 Nahlásit Odesláno 6. května 2009 Jsou skvělý. Gratuluju. Mám podobnou ruku - 17,5cm - a podobné hodinky (fortis flieger jsou jen o málo menší) a na velikost jsem si zvykl hned.
Jakubisko Odesláno 8. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2009 (upraveno) Par novych fotecek, zejmena pro Petu-Bikera Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 8. května 2009 uživatelem Jakubisko
Kalifx Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Pěkný fotky Jakube, hlavně ta první... Jsou to tyhle Fortisy, který měněj datum a den v podstatě nepostřehnutelně během nějaký pikosekundy kolem půlnoci, jak to tady onehdá demonstroval tuším YPO?
XXXfazerXXX Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Pekne napsano,moc pekny hodky a paradni fotky. Diky pane
skalis Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 (upraveno) Par novych fotecek, zejmena pro Petu-Bikera Tohle jsou pro me nejhezci Fortisky. Velmi se mi libi! Tak me napada, ze kdyby si clovek koupil vsechny hodinky, ktery se mu libi, tak by je ani neunosil... EDIT: tak koukam, ze jsem odpovedel uz podruhe prakticky to same do jednoho vlakna... No snad nevadi. Jen bych dodal, ze se snad nebude Jakubisko zlobit, kdyz si nektere fotky ulozim. Upraveno 8. května 2009 uživatelem skalis
Jakubisko Odesláno 8. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2009 (upraveno) Tohle jsou pro me nejhezci Fortisky. Velmi se mi libi! Tak me napada, ze kdyby si clovek koupil vsechny hodinky, ktery se mu libi, tak by je ani neunosil... EDIT: tak koukam, ze jsem odpovedel uz podruhe prakticky to same do jednoho vlakna... No snad nevadi. Jen bych dodal, ze se snad nebude Jakubisko zlobit, kdyz si nektere fotky ulozim. Souhlasim, uz ted mam problem je unosit. Fotky si klidne uloz. Pokud bys chtel vetsi, napis mi do SZ kterou a rozliseni. U vsech muzu jit az na nejakych 6Mpix, nejsou to vyrezy. Pěkný fotky Jakube, hlavně ta první... Jsou to tyhle Fortisy, který měněj datum a den v podstatě nepostřehnutelně během nějaký pikosekundy kolem půlnoci, jak to tady onehdá demonstroval tuším YPO? Tusis spravne. Tuhle jsem je mel vedle Breitlingu, oboje byly na 5s od sebe. Tesne pred pulnoci jsem ale slysel jen jedno klapnuti, a kdyz jsem se dival, ktere to byly, tak datum bylo preklapnute o obou hodinek. Bcka vim ze klapou, takze Fotrisky to delaji navic potichu. Upraveno 8. května 2009 uživatelem Jakubisko
spiderer Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 Super fotky, zvlast ta prvni se mi libi dost!
bandicoot Odesláno 8. května 2009 Nahlásit Odesláno 8. května 2009 skvělý fotky festovního AR, pěkný zátiší (já myslel, že se před bouchačkama ošíváš, a ejhle :-)
Jakubisko Odesláno 8. května 2009 Autor Nahlásit Odesláno 8. května 2009 skvělý fotky festovního AR, pěkný zátiší (já myslel, že se před bouchačkama ošíváš, a ejhle :-) Taky ze jsem s ni zachazel s nejvyssi opatrnosti. Pri manipulaci s ni jsem si pro jistotu vyndal i zasobnik, jaky jsem z ni mel respekt. Nastesti neni moje
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se